08.31. 2016

Press - In the German Cosmopolitan

cosmo-festys.jpg



eine-nacht-in-budapest1s.jpg

eine-nacht-in-budapest2s.jpgeine-nacht-in-budapest3s.jpgeine-nacht-in-budapest4s.jpg
cosmo1s.jpgcosmo2s.jpgcosmo3s.jpg

Sziasztok!


Azt hiszem most én vagyok az egyik legboldogabb ember, mert a blog életében egy nagyon fontos pillanat történt! 
Még a nyáron kaptam egy levelet a Német Cosmopolitan-tól, hogy van egy szuper rovatuk, amiben mindig bemutatnak egy cool várost a világ bármely pontjáról. 


Ezúttal Budapestre esett a választásuk, mert fővárosunk egyre népszerűbb a külföldiek körében. Minden várost egy helyi közismert személy mutat be. Az a meglepetés ért, hogy Budapestnél rám gondoltak. Még mindig nem fogom fel, hogy olyan nevek közé választottak be, mint Mick Jagger lánya, Georgia May Jagger, aki Londont mutatta be, vagy Jamine TookesVictoria's Secret angyal és a barátja Tobias Sorensen top modell, akik New Yorkba kaluzolták el a szerkesztőt.


Nagyon izgalmas projekt volt, mert Moritz-cal a Cosmo szerkesztőjével több napon át jártuk a várost, hogy megmutassam neki a legszuperebb helyet. Nagyon tetszett neki Budapest, azt mondta, hogy az egyik legérdekesebb és legtrendibb hely, ahol eddig járt.
 

Végre megjelent a cikk és meg tudom nektek mutatni. Nagyon boldog vagyok, mert mindig is nagy álmom volt, hogy egyszer egy olyan nemzetközi magazinban szerepelhessek, ami a világ minden pontján elérhető. :)


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1911664756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása