10.14. 2016

NYFW - My fav GANT look

festy1s_3.jpg



festy2s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty3s_2.jpgPhoto by Beauty Junkie


Sziasztok!


Biztos már ti is voltatok már úgy hogy egy szettben nagyon jól érezzétek magatokat, mert teljesen el lett találva  a stílusotok és a hangulatotok. Én is így voltam ezzel a GANT outfittel New Yorkban. Imádom az ingruhákat, amiket szeretek edzőcipővel vagy szandállal kombinálni. Ősszel simán alávehetünk egy csőnadrágot és felvehetünk hozzá egy blézert vagy egy bőrdzsekit is. 


Szuper viselet, mert sokféleképpen lehet kombinálni és hordani.


Puszi, Festy



Hello,


I’m sure that just like me, sometimes you too have an outfit that matches your style and even your mood so well like nothing else. In New York this GANT look was exactly like this for me. I love shirt dresses and I usually pair them with sneakers or sandals. In the autumn you can wear it with a pair of skinny pants and throw on a blazer or a leather jacket for warmth.


It’s a super piece of clothing as it can be combined so many ways.


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3711813733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása