10.15. 2016

MFW - Smart Nautica look

festy1sv.jpg



festy4s_3.jpgfesty2s_4.jpgfesty3s_3.jpgPhoto by Nagy Teodora


Outfit
Shirt: Nautica
Skirt: Nautica
Bag: Coccinelle
Shoes: Coach


Sziasztok!

Ebben a posztban egy olyan ruha brandet szeretnék nektek bemutatni, amire nem rég bukkantam rá az Aréna Plazában. A Nautica egy vitorlás márka, ami minőségi anyagokból készít letisztult elegáns ruhákat. Ha szeretitek a GANT márkát, akkor érdemes a Nautica boltba is ellátogatni, mert azt is biztosan kedvelni fogjátok. Nekem van tőlük egy kötött garbóm és nagyon szeretem, mert iszonyatosan puha anyagból készült.


Ezt a szettet Milánóban a Dóm téren fotóztuk be, akkor még jó idő volt. Jó is lenne még ott lenni és élvezni a napsütést és az olasz ételeket. Imádom az olasz kultúrát, azt hiszem tudnék is ott lakni...



Puszi, Festy



Hello,


I would like to show you a brand that I found in Arena Plaza a few weeks ago. Nautica is a brand of sailing clothing, with elegant and sophisticated pieces made from quality materials. If you like GANT, then you will probably like Nautica too, so pop into their store sometime. I own a knitted turtleneck by them and I love it as it’s made from an amazingly soft material.


We shot this outfit on the Duomo Square in Milan when the weather was still good. I wish I could be still there and enjoy the sunshine and Italian food. I adore Italian culture and even think that I could live there one day…


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9811814423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása