10.18. 2016

The new Honor 8

h1s.jpg


festy1_2s.jpg
5s.jpg3s.jpg2s.jpgfesty2s_3.jpg4s.jpg


Sziasztok!



Ebben a posztban be szeretnék nektek mutatni egy új telefont a Honor 8-at, amit már másfél hónapja használok és tesztelek. A Honor telefonmárka új csúcsmobilja egy igazán letisztult, keskeny készülék elegáns üvegborítással, amelybe az ujjlenyomat olvasó, a kamera és az oldalsó gombok is belesimulnak. Az 5,2 hüvelykes képernyője miatt pont kényelmes méretű, így hamar függők lehetünk, ha elkezdjük használni.


Számomra mindig az egyik legfontosabb funkció egy telefonon a fényképezője, mert azt használom a legtöbbet a bloghoz. Nem mindig viszem magammal a nagy kamerámat, így a telefonommal is jó minőségű képeket szeretnék készíteni az eseményekről. A fashion weekeken is nálam volt. A divatbemutatók egy részét és a tájképeket vele készítettem. 


A Honor 8 hátlapján egy 12 MP-es dual kamera taláható, amely egyik kamerája a kép részletességért, a másik a színekért felel, ezáltal a képek és videók még élesebbek, élénkebbek lesznek. A kamera hibrid autófókusz rendszerrel van ellátva, amellyel sötétben, gyenge vagy különleges fényviszonyok között is jó fotók készíthetők. A haladó fényképészek a professzionális móddal manuális üzemmódra is válthatnak. A széles rekeszértékű mód segítségével pedig nemcsak a kép készítése előtt, hanem utólag is lehet módosítani a fókuszt, így például egy portré készítésekor finoman elhomályosítható a háttér. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és szintén kiváló fényérzékenységű lencsét kapott.


A telefon hátlapján a Huawei eddigi legjobb, 4. generációs ujjlenyomat-leolvasója 0,4 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat. Az ujjlenyomat olvasó okosgombként is használható, beállítható például, hogy egy koppintásra képernyőképet készítsen, kettős koppintásra bekapcsolja a zseblámpát, hosszabb lenyomásra pedig elindítsa a kedvenc alkalmazásunkat.


A Honor 8 képes az NFC címkék olvasására és írására, valamint rendelkezik infravörös modullal, amelynek segítségével internetkapcsolat nélkül is használhatod távirányítóként.


A készítők figyeltek arra is, hogy környezetbarát legyen a telefon. Ólommentes gyártási folyamatokkal és környezetbarát anyagok, alkatrészek felhasználásával tesz eleget a Huawei a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek is. A csomagoláshoz használt doboz FSC engedélyezett papírból készült, hozzájárulva az erdők fenntartható fejlődéséhez.


Ha még több információt szeretnétek megtudni a készülékről, akkor kattintsatok ide:


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7711800671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása