10.20. 2016

Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

2s_1.jpg



1s.jpg7s.jpg5s_1.jpg6s.jpg8s.jpg4s_1.jpg3s_1.jpg


Sziasztok!

A külföldi fashion weekek után itthon Budapesten is ellátogattam a Várkertbazárba, ahol megrendezték az itthoni divat hetet. Készítettem nektek egy kis képes beszámolót a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe szombati napjáról, amit itt láthattok a posztban.


Reggel a She's Mercedes sajtóeseményével kezdtük a napot, ahol egy érdekes kerekasztal beszélgetést tartottak a Mercedes kutatásairól, amiben nőket teszteltek a vezetési szokásaikról és hogy hogyan választanak maguknak autót. Utána bementünk a backstagebe, ahol már nagyban készítették a modellek sminkjét és haját az első showra.


Majd elkezdődtek a bemutatók, óránként követték egymást egyenként a tervezők legújabb kollekciójaik. 


Puszi, Festy


Hello,


After coming home from the fashion weeks abroad I went to Várkertbazár, to see the Hungarian fashion week too. I put together a little photo report for you of the Saturday events of the Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe in this post.

The morning kicked off with a press event of She’s Mercedes, where we could hear an interesting roundtable discussion of the research made by Mercedes, in that women were asked about their driving habits and their preferences when choosing a car. After that we visited the backstage where the preparations for the first show were already on. 

Then at noon the shows started and the designers newest collections followed each other hourly.


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3411821023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása