11.05. 2016

Beauty - My evening skincare routine

4s_3.jpg


1s_2.jpg2s_3.jpg
3s_3.jpg5s_2.jpg6s_1.jpg7s_1.jpg


Sziasztok!

Sokszor kérdezitek a levelekben, hogy mikkel ápolom az arcbőrömet. Ezért arra gondoltam, hogy ebben a bejegyzésben bemutatom nektek az esti arcápolási rutinomat. Úgy gondolom, hogy 30 felett szinte kötelező mindennap foglalkoznunk az arcunk hidratálásával, hogy hosszasan megőrizzük a fiatalságunkat. Persze az elsődleges az életmód, hogy egészségesen éljünk és táplálkozzunk. Én napközben rengeteg vizet iszom, hogy belülről is hidratáljak. 


Akkor nézzük is, hogyan szoktam elvégezni a kis rituálémat. Amikor haza érek vízzel és arclemosóval megtisztítom a bőrömet. Majd bekenem az arcomat a Collistar Aquagel Acide Hyaluronique arcápolójával. Elég hamar felszippantja a bőröm ezt a könnyed gélt. Pár órát rajta is hagyom amíg itthon teszek-veszek. Aztán lefekvés előtt lemosom vízzel az arcomat és előkészítem éjjelre. A szemem környékére és a szemöldököm közé felviszem a svájci Declaré szérumot. Ebben a készítményben öregedést gátló hatóanyagok vannak. Szeretem, ha a szerek tele vannak jó kis hatóanyagokkal. Végül felteszem az arcomra a Juvena maszkot, ami szintén svájci készítmény. Ezt viszont nem mosom le 10 perc után, hanem egész éjszakára magamon hagyom. Sokszor reggelre fel is szokott szívódni, ha annyira igényelte a bőröm a hidratálást. De ha még se, akkor viszont lemosom vízzel.


Nekem ez a módszer be szokott válni, és így reggel egy jó minőségű, hidratált arccal tudom kezdeni a napot. Az a lényeg, hogy megtaláljátok a hozzátok illő krémeket, mert mindenkinek más típusú a bőre, de remélem ez is egy kicsit segít nektek. Az a legfontosabb, hogy sokat igyatok és reggel-este ápoljátok az arcotokat és akkor biztosan sokáig szép marad. :)


Puszi, Festy



Hello,


You asked in your letters many times about how I take care of my skin, so I thought that in this post I will show you my evening skincare routine. My opinion is that above 30, everyday moisturising is a must to preserve our youthful look for a longer time. Of course lifestyle comes first, like healthy eating and habits. I drink lots of water during the day to hydrate my skin from the inside. 

So let’s have a look at my little ritual: when I get home, I clean my face with water and facial cleanser. Then I put on Collistar Aquagel Acide Hyaluronique, which is a a light gel and my skin absorbs it quickly. I even leave it on for a few hours while I do my something around the apartment. Before going to bed, I wash my face again with water and prepare it for the night. I apply Declare serum around my eyes and eyebrows. It is full of anti-aging agents, that I really like. As a final step I put on a mask by Juvena, which is another Swiss brand, and that one I don’t rinse off after 10 minutes but leave on my skin for the entire night. If my skin is very dehydrated, it absorbs it totally by the morning. If it’s not happening, then I rinse off the residues with water. 

This routine works for me well, so I can start the day with good, hydrated skin. The point is, that you have to find the products those are good for your, as everyone’s skintype is diffrent, but I hope that I could help a bit. The most important thing is to drink enough water and take care of your face and it will stay beautiful for a long time :) 



Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3911833075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása