12.13. 2016

KOLLÁZS - Winter menu

3s_1.jpg


1s_1.jpg4s_1.jpg5s_1.jpg2s_1.jpg


Sziasztok,


A napokban a kulináris élvezetek oltárán áldoztam egy kicsit, mivel meghívást kaptam a Kollázs étterembe, ami a Four Seasons Hotel Gresham Palace aljában található. Látogatásom célja a legújabb téli étlap végig kóstolása volt.

Nagyon szeretem a hasamat, így nyitott vagyok minden újdonságra. Különösen kedvelem az egyedi fűszerezésű ételeket, így nem volt kérdés, hogy a báránybordát rozmaringgal kipróbálom.  Mondanom se kell, hogy isteni volt. Omlós, szaftos falatok, igazi különlegesség ínyenceknek. 
Az étel finomságokon felül, mostantól már business menüvel is várja a Kollázs az ebédelni vágyó vendégeket. A menü keretein belül előételt, levest, főételt, illetve a desszert mellett egy kávét is felszolgálnak, mindezt rendkívül kedvező áron.

Aki a mindennapokban is szeretne kiváló minőségű ételeket fogyasztani, annak is érdemes ellátogatni a Kollázs-ba.


Puszi
Festy 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4912048795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása