01.31. 2017

‘Less is more’ by NON+

festy1s_2.jpg


festy4s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty6s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty5s_1.jpgPhoto by Teodora Nagy


Hi Babes,


Here’s the evidence that ’less is more’.

A combination of plain colours and an uncomplicated silhouette can make a wonderful look. A few pieces from NON+ definitely prove to be an excellent choice for such an apparel.

I find it most exciting how contrasts create a harmonious effect:

Clean but meaningful lines.
Unpretentious but cool elegance.
Modest but eye-catching appearance.
The outcome is extraordinary everyday wear.

You don’t necessarily have to be afraid of mixing black and brown! These garments are so perfectly designed that even if brown is not a frequent guest in my wardrobe, I have simply fallen in love with this shade! It can add so much decency to such an array.

I am peculiarly fond of this stylish long vest. It is very attractive since it is a perfect match with the other pieces and also makes your body shape look longer.

Comfort is another good point: thanks to its smooth cut and soft materials it can be a nice wear for many different occasions.

You can find some similar pieces at MOM Park or in their new showroom on Andrássy Ave. ;)


Kisses,
Festy

 

Sziasztok!


Ismét bebizonyosodott a számomra, hogy a kevesebb több.

Egy-egy letisztult forma és néhány visszafogott színárnyalat csodálatos kompozíciót tud alkotni együtt! Egy ilyen összeállításhoz a NON+ darabjai kitűnő választásnak bizonyultak.

Nagyon izgalmas, hogy az ellentétek játéka milyen harmonikus hatást tud kelteni:

Egyszerű, de mégis kifejező vonalvezetés.
Visszafogott, de mégis vagány elegancia.
Letisztult, de mégis figyelemfelkeltő megjelenés.
Hétköznapi, de mégis nagyon egyedi viselet.

Nem feltétlenül kell tartani a fekete-barna párosítástól! Olyan jól megalkotott darabok ezek, hogy bár a barna igen ritka a ruhatáramban, most beleszerettem ebbe az árnyalatba! Rendkívül jó összhangot tud teremteni egy ilyen szín- és formakombináció.

Számomra különösen kedves eleme ennek az outfitnek a trendi, hosszított mellény, amely nem csak azért nagyszerű, mert különleges összhatást kelt a többi darabbal, hanem mert látványra megnyújtja a testet, ezzel is előnyösebbé téve a megjelenésedet.

A hordhatóság most is fontos szempont: a kényelmes szabás és a puha anyagoknak köszönhetően ez az összeállítás kitűnő viselet lehet a legkülönbözőbb alkalmakon.

Hasonló darabokat ti is beszerezhettek a MOM Parkban és az új showroomban az Andrássyn is;)


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3612177600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása