02.13. 2017

FashionDays - Lucky Valentines

festy4s.jpg


festy5s.jpgfesty2s.jpgfesty1s.jpgfesty3s.jpgPhoto by Teodora Nagy


Outfit
Coat: Pennyblack
Pants: French Connection
Heels: Furla
Top: Esprit
Bag: Tussardi
Sunglasses: Marciano


Sziasztok!


A csipkék és a fodrok Valentin-napon is megállják helyüket! Idén pár barátnőmmel az Operában nézünk meg egy előadást, amihez egy kellemes púderes szettet választottam. A halvány rózsaszínt kombináltam fehérrel és szürkével. Ilyenkor lehetünk a megszokottól nőiesebbek, ezért bátran húzzunk magassarkút is az outfitünk megkoronázásaként.

Nem vagyok az a romantikus típus; a Valentin nap nekem nem elsősorban a romantikáról szól. Szeretem ezt a napot a megszokottól eltérően tölteni, a barátaimmal. Az ajándékunk egymás számára az együtt töltött idő; ilyenkor általában valami csajos programot szervezünk a barátnőimmel, ahol kötetlenül jól érezhetjük magunkat. Tiszta Szex és New York! :-)

Az idei operaelőadás is remek program, mert egyszerre elegáns, izgalmas és szórakoztató, és nem utolsó sorban nagyszerű alkalom a stílusos megjelenéshez! A különleges programhoz illően az outfitemben is igyekszem a hétköznapitól elrugaszkodni. Én például ritkán hordok magassarkút, de most szerettem volna egy nőiesebb megjelenést magamnak. A rózsaszínt pedig imádom, ezért is választottam ezt a nagyszerű kabátot.

Pontosan ez az az outfit amit el tudok képzelni egy ilyen különleges programhoz, egy ilyen örömteli napon.

Századik plüss szívecske párna à no-no
Különleges esti program, stílusosan à yesss!

 

A Fashion Days oldalán most valentin napi akciót is találhattok. Ha még nem tudjátok mit vegyetek fel, akkor érdemes itt körülnézni: http://bit.ly/2lo9oAO

A Lucky Valentines még holnapig február 14-ig tart a webshopon.

Boldog Valentin napot!
Festy

 

Hey,

Laces and ruffles can always jazz up your outfit and they are perfect if you want to see a dazzling mademoiselle in the mirror on Valentine’s day! This year I am visiting the Hungarian State Opera to see a performance with some friends and I chose a lovely light coloured attire for the occasion. I combined light pink with white and grey. It is a good opportunity to have a more elegant feminine look so I encourage you to bring your outfit to perfection with your favourite high heels.

The truth is I‘m not the romantic type and I don’t particularly get sentimental about the idea of a standard romantic Valentine’s day. Instead, I love to spend this day with my friends. The time spent together with the one(s) you love is the most precious gift you can have. We usually have a girls’ day out together – we’re just like Sex and the city! : -)

This visit at the Opera House is wonderful event, since it is a perfect opportunity to be entertained and to make a stylish appearance. This special evening begs for a special outfit so I selected some really delicate pieces. Although I don’t usually wear high heels, I put them on for a more feminine appeal. I chose this fabulous coat because I have always had a passion for pink. This is a perfect outfit for such an exceptional evening!

Stocking up on tacky Valentine’s day presents à no-no
Going out dressed up with your beloved (ones) à oh yesss!


You can buy these amazing clothes on the Fashion Days shop until February 14th.
http://bit.ly/2lo9oAO


Happy Valentine’s Day!
Festy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3812254522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása