02.24. 2017

Gastro - Costes Downtown

6s_2.jpg


2s_3.jpg3s_3.jpg1s_3.jpg5s_2.jpg4s_3.jpg7s_1.jpg8s_1.jpg9s_1.jpg11s.jpg10s_1.jpg


Sziasztok,

Ezúttal egy újabb gasztróélményemről szeretnék beszámolni Nektek.

A napokban a Costes Downtownban jártam, ami az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Ráday utcai Costes testvérétterme. Ahogy már a névből is kiderül, a belváros szívében található  a Vigyázó Ferenc utcában. Az Étteremmiliője könnyed, bisztrós hangulatot közvetít, ugyanakkor egy pillanatig sem volt kétségem, hogy minőségi vendéglátásban lesz részem. A hely egyik különlegessége, hogy a látványkonyhában bármikor szemügyre vehetjük az ételkészítés folyamatát. Ezenfelül az igazi gasztrofanatikusok, akár a séfasztalnál is figyelhetik Tiago Sabarigo séf és csapatának munkáját. (Képzeljétek Tiago-val még egy közös képet is volt szerencsém készíteni. :)

 
Az étlapot pasztázva rögtön kiderült, hogy a konyha jellege a nemzetközi bisztró és fine dining fogások vegyítése egy-két magyar specialitással. 

Látogatásomkor a 3 fogásos üzleti ebédmenüt kóstoltam meg, többféle opcióból lehetett választani, ami előételből, főételből és desszertből állt. Az adagok nemcsak rendkívül ízletesek, de bőségesek is voltak és ami igazán meglepő volt számomra, hogy mindössze 6900 Ft-ban kerül. Ha különleges gasztro élményre vágytok, megfizethető áron, akkor a Costes Downtownba érdemes ellátogatni!

http://costesdowntown.hu/hu


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr112342941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása