03.01. 2017

NYEREMÉNYJÁTÉK az ECCO-val - Budapest, a Cool city from every angles

1s.jpg


2s.jpg5s.jpg3s.jpg4s.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok,


ECCO és Budapest – Egy igazán COOL életérzés a legmenőbb cipőmárka és a legmenőbb város találkozásával!

BUDAPEST, a COOL CITY FROM EVERY ANGLE! címmel nyereményjátékot hirdet az ECCO azoknak, akik együtt vibrálnak a Budapestet átható COOL életérzéssel!

A játékhoz az ECCO egy Globe-ot helyez el a Gozsdu udvarnál február 20-án, ahol aztán 3 hétig van lehetőségetek a saját szemszögetekből megmutatni a várost.

A nevezéshez készítsétek el saját fotótokat a városról a Globe-nál, és a #eccocool és #eccoshoes hashtageket használva töltsétek fel a Facebookra és az Instagramra!

Mutassátok meg milyen COOL város Budapest, nyűgözzétek le az ECCO Magyarország zsűrijét, és az ECCO hetente a legjobb fotót feltöltő győztest megajándékozza egy pár ECCO Cool 2.0 cipővel!

Találkozzunk a Globe-nál :)
Puszi,
Festy

 

 Win a pair of ECCO Cool 2.0 shoes!

 

ECCO in BUDAPEST – a game where the coolest city meets the coolest shoes of the year.

BUDAPEST, a COOL CITY FROM EVERY ANGLE! ECCO invites you to show us your special angles of Budapest in a panoramic photo taken from our special Iron Globe located in the most COOL location of downtown Budapest. Share it on Facebook and Instagram with #eccocool and #eccoshoes hashtag and win our special weekly prize: 

- a pair of ECCO COOL 2.0!

The ECCO Globe is waiting for you for 3 weeks from 20 February near Gozsdu Udvar. Find it, shoot your photo, share it, tag it,

be the winner and be cool! :)

See you at the Globe!

Kisses,
Festy

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr912300909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása