03.06. 2017

Athleisure by ECCO COOL 2.0

festy1s.jpg


festy3s.jpgfesty2s.jpgfesty4s.jpgfesty6s.jpgfesty5s.jpgPhoto by Teodora Nagy


Ünnepként élem meg a jó idő közeledtét.

Végre előkerült néhány tavaszi ruha a szekrényemből, és az utcazaj egyre jobban csalogat kifelé a négy fal közül. Nem az a típus vagyok, aki ellenáll a hívószónak, ezért összeállítottam egy athleisure stílusú outfitet, hogy kényelmes, könnyű, de mégis stílusos viseletben vegyem birtokba a várost.

Szeretem a friss, sportos megjelenést. Jelen esetben a könnyedséget igyekeztem finom pasztell színek használatával is hangsúlyozni. A megfelelő cipő elengedhetetlen eleme ennek a stílusnak, ezért egy trendi, fehér színű, ECCO Cool 2.0 modellt választottam. Aktív, városi cipőként remekül illik az athleisure stílushoz.

Nem csak a megjelenése miatt szeretem, hanem a kifogástalan kényelem és minőség miatt is. Gore-tex borításának köszönhetően 100%-ig vízálló, ugyanakkor speciális kialakítása miatt egyúttal 360°-ban légáteresztő is. A bőr, amiből készül külön figyelmet érdemel: prémium minőségű, etikus marhabőrből készül, ami azt jelenti, hogy csak tej- és húsmarhák bőrét használják fel a gyártásnál, és mind a tenyésztés, mind pedig az előállítás során különös gondot fordítanak a bőr épségének megőrzésére. A mai napig családi vállalkozásként az Ecco teljes egészében kezében tartja a gyártás folyamatát, saját cserzőüzemet működtet, és egy saját, kézi varrással dolgozó csapattal dolgozik. A végeredmény pedig egy modern, stílusos, kényelmes utcai viselet.

Az athleisure és a minimál stílus rajongói imádni fogják : -)

Puszi,
Festy

 

I really feel springtime coming and it is getting me in a jolly mood!

I could finally unpack some of my spring clothes from my warderobe because the city is calling me out to enjoy sunshine. I am not the type that refuses such a call so I put some comfy and trendy clothes on and dived into the city wearing a nice athleisure style outfit.

I really like this kind of fresh sporty look. I used some light colours to enhance the effect. Choosing the right shoes is essential if you want to bring the style to perfection, so I put on a pair of white ECCO COOL 2.0.

Besides its fabulous appearance, it was designed to provide maximum quality and comfort. GORE-TEX® SURROUND™ Waterproof construction and TPU tubes coming out of the sole give the shoe 360° breathability and a permanent dry feel. The leather used is premium quality made from ethical cow hide only, which means no animal is slaughtered only for its skin and breeders take special care that they preserve the animals’ skin in a perfect condition. Still being a family business, Ecco takes full control over the production, runs its own tannery and employs a team of professional manufacturers crafting exquisite hand-made products. The outcome is the finest urban chic on your feet.

Admirers of minimal and athleisure will certainly love it : -)

Kisses,
Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7812318327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása