03.19. 2017

Nice - First skirt day of the year by NON+

festy2s_3.jpg


festy3s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty1s_3.jpg
Photo By Teodora Nagy


Sziasztok,

Nagyon vártam már ezt a napot…

Számomra a tavasz hivatalosan azzal a nappal indul, amikor először hordhatok szoknyát anélkül, hogy fagyoskodnom kellene : -). Nos, idén úgymond sikerült előrehoznom ezt a napot, amikor Nizzában jártam, ott ugyanis már jól érzékelhetően megérkezett a tavasz. Azonnal éltem a nagyszerű lehetőséggel, hogy összeállítsak egy tavaszi NON+ outfitet, és ennek részeként felvehessem ezt a szuper szoknyát, ami ezidáig méltatlanul tengődött száműzetésben a tél miatt.

Mindig lenyűgöz a természetes nagyszerűség, ami a NON+ ruhákból árad. Hihetetlen, hogy néhány letisztult vonallal és színnel olyan összhatást lehet elérni, ami ennyire vagány és elegáns egyszerre, egyszerű és mégis figyelemfelkeltő! Az outfitet egy stílusos táskával és egy pár laza cipővel egészítettem ki, hogy egy kicsit növeljem a kontrasztot és a fiatalos, vagány karaktert.

A NON+ ruháknál ezek a basic fazonok általában állandóak, de az anyagok mindig szezonálisak, így azokat érdemes figyelni a honlapjukon: http://nonplusz.hu/hu

Gyerünk tavasz, elő a szoknyákkal! ; -)

Puszi,
Festy

Hi Babes,

I had really been looking forward to this day…

For me, spring officially starts the first day I can wear a skirt without freezing to the bone : -). Well, this year I kind of anticipated this long-awaited glorious moment while I was staying in Nizza since it was already springtime there. I took advantage of this wonderful opportunity to welcome this lovely skirt as part of my outfit by NON+. I got so very excited!

I have always been amazed by the ’modest grandeur’ NON+ clothes convey. It is wonderful how only a few clean lines and plain colours can make an appearance that is cool and elegant at the same time, simple but still eye-catching! I combined them with a stylish bag and a pair of trendy shoes to make the outfit a bit more casual and add some contrast.

Come on spring, let us take those skirts out there! ; -)

Kisses,
Festy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9312349817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása