03.20. 2017

Fashion Days - Spring in pink

festy1s_4.jpg



festy3s_4.jpgfesty5s_3.jpgfesty4s_4.jpgfesty2s_4.jpgfesty05s.jpgfesty02s.jpgfesty04s.jpgfesty01s.jpgfesty03s.jpgPhoto by Teodora Nagy




Sziasztok,

A vásárlás önmagában is élmény, különösen akkor, ha a lábunkat sem kell lejárni érte : -) A Fashion Days egy nagyszerű divatportál, amelyik csakúgy mint én, igyekszik arra inspirálni titeket, hogy találjátok meg a stílusotokat, kísérletezzetek és újuljatok meg nap mint nap. Rengeteg márka megtalálható az oldalon, közülük többnél ráadásul a 2017 tavasz/nyári kollekcióból is válogathattok! Én egyből két outfitet állítottam össze magamnak.

  1. Rózsaszín álom
    A 2017-es tavaszi szezon egyik főszereplője a rózsaszín és annak ezer árnyalata. Én egy tompább árnyalatot választottam, és egy egész szettet állítottam össze belőle. Meg akartam mutatni, hogy a rózsaszín már egyáltalán nem számít kislányosnak, hanem kifejezetten nőies tud lenni. Mindenkinek ajánlom, hogy bátran kísérletezzen a színárnyalatokkal! A fashiondays.hustylistjai szerint a különböző árnyalatokat viselhetjük együtt is, de remekül kombinálhatóak kellemes, natúr színekkel, sőt még pirossal is.
  2. Lezser nagyvárosi divat
    Ez a stílus tényleg a kísérletező kedvűek kedvence lesz, mert szinte végtelen lehetőséget ad a különböző formák, stílusok, kontrasztok, anyagok, színek és minták kombinálására! Azért tetszik, mert egy kis merészséggel és játékossággal kialakíthatod egyéni stílusodat és kifejezheted a saját egyéniségedet. A felső aszimmetrikus szabása, a nadrág csíkos mintája és a színek kontrasztja egyfajta trendi bohém összhatást kelt.

Ha kedvet kaptatok a kísérletezésre úgy érzitek, ideje egy egyedi tavasz/nyári ruhatárat összeállítani, akkor látogassatok el az alábbi oldalra:

http://bit.ly/2mVEyPS

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,

Shopping is a real pleasure, especially if it doesn’t involve walking a hundred miles around the stores : -) Fashion Days is a wonderful webshop that has a philosophy similar to mine: it inspires you to find your own style and to be eager to experiment on your look every day. You will find plenty of your favourite brands on the website and many of the 2017 srping/summer collections are already available. I couldn’t resist to immediately put two outfits together.

  1. Dream in pink
    Certainly, pink is one of the trendiest colours this spring. I chose one single shade – a light one – for the entire outfit. I wanted to show that times when pink was only for little princesses are over. Various shades are in abundance so don’t be afraid of trying them all and finding the perfect one for you. Stylists of fashiondays.hu advise that different shades are worn together or combined with other plain colours or even red.
  2. Urban cool
    This will definitely be the adventurer types’ favourite since this style offers countless ways to combine different shapes, styles, contrasts, materials, colours and patterns! I love it because just with a little imagination, daring and playfulness you can easily create your own style and express your own character. The contrast of colours and the asymmetrical lines of the top combined with the stripes on the trousers gives the outfit an exciting “bohemian glamour”.

If you are ready to experiment with some new garments in your own spring and summer collection, take look at this site:

http://bit.ly/2mVEyPS

Kisses,
Festy

 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3912360333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása