03.23. 2017

sloggi - Wow Comfort

festy3s_6.jpg



festy1s_6.jpgfesty4s_6.jpgfesty2s_6.jpgfesty01s_1.jpgfesty03s_1.jpgfesty02s_1.jpgfesty04s_1.jpgimg_7914.JPGPhoto by Teodora Nagy


Kényelem.

Egyike azoknak a szavaknak, amelyek azonnal képesek megragadni a figyelmemet. Ha divatról van szó, a kényelmet a legértékesebb jellemzők közé sorolom. Ha úgy tetszik, a hitvallásom része. Bármilyen helyzetben, bármilyen öltözetben fontos, hogy kényelmesen, felszabadultan érezhessem magam.

Éppen ezért, ha arra invitálnak, hogy próbáljam fel a világ legkényelmesebbnek mondott melltartóját, én egy pillanatig sem hezitálok.

A sloggi piacra dobta a legújabb Wow Comfort melltartót, én felpróbáltam és egy igazi „WOW” élményben volt részem! Egy jó darabig le sem akartam venni : -) Mint megtudtam, az új termék annak köszönhetően ilyen kényelmes, hogy körmerevítő helyett innovatív „Flexi Mesh” rugalmas háló van beleépítve, így egyszerre biztosít tökéletes tartást és szuper kényelmet. Amellett, hogy innovatív és kényelmes, divatos is: kapható push-up és sima, szivacsos modell, testszínű és fekete változatban is.

Azóta szinte minden nap ezeket hordom.

Ha te is felpróbálod, egy ajándék táskát is kapsz hozzá (úgyis szükséged lesz valamire, amiben hazaviszed, mert ott hagyni már tuti nem fogod :-) )

Próbáld fel! A Triumph üzletekben megtalálod ; -)

http://www.sloggi.com/hu-hu/393.html 

Puszi,
Festy

 

Comfort.

One of those words that act as a magnet to me. When speaking about fashion, I believe comfort is one of the most valued features. It’s part of my philosophy. May it be any occasion, any outfit, comfort makes you feel easy and relaxed.

So when I was invited to try on the “most comfortable bra in the world” I didn’t hesitate.

Sloggi launched its new ‘Wow Comfort’ bra, I tried it on without delay and it was a real ‘Wow!’ experience! I didn’t even want to take it off : -) Innovative FlexiMesh Technology replaces the usual metal underwire with a revolutionary, ergonomically shaped, 2cm width mesh material exclusive to sloggi. It’s not only innovative and comfortable but also chic: you can choose the standard classic type or the push up one, either in beige or black. I love them all and wear them almost every day.

I’m so happy I’ve found another b(r)e(a)st friend! ; -)

You should try it, too! If you do, you will also be given a nice bag (which you will definitely need to take your new bras home). Find it in Triumph stores: http://www.sloggi.com/hu-hu/393.html 

Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4812368763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása