03.28. 2017

Mickey is immortal! – Fashion by Disney

festy3s_8.jpg


festy4s_8.jpgfesty2s_8.jpgfesty1s_8.jpgfesty003s.jpgfesty004s.jpgfesty002s.jpgfesty001s.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok!


Bizonyos dolgokból nem lehet kinőni, de azt mondom, nem is kell.

Gyerekként nagyon szerettem nézni a Disney rajzfilmeket (na jó, most is… de ki nem?! : -) ), ez része a gyerekkoromnak, amiről talán sosem akarok lemondani. A szereplők közül Mickey és Minnie egér különösen nagy kedvenceim voltak, és legnagyobb örömömre a világ sem akar már sok-sok generáció óta kinőni a Mickey-mániából. Erről már az első alkalommal meggyőződtem, amikor a párizsi Disneylandben jártam. Aztán persze a második látogatásomkor is, amit névnapomra kaptam ajándékba, mert annyira szeretem.

És lám, Mickey mind a napig nem ment ki a divatból! Sok-sok éve már, hogy felbukkant, de azóta is ugyanúgy az örök gyerekek kedvence. Én pedig mind a mai napig ugyanolyan nagy becsben tartom a disney-s tárgyaimat és ugyanolyan lelkesen hordom Mickey egeres ruháimat, mint egykor gyerekként. Kellenek a cukiságok a környezetemben, és helyük van a ruhatáramban is!

Mickey örök! :- )


Puszi,
Festy



Hi Babes,


It seems to me I cannot grow out of certain childhood passions and honestly, I don’t even want to.

I loved Walt Disney cartoons as a child (well, I still love them...but who doesn’t?! : -) ). They are part of the child in me, which I may never give up. I have always been particularly fond of Mickey and Minnie Mouse so I am pleased to see that many generations has felt the same about them and the world refuses to grow out of ‘Mickey-mania’. I saw it when I visited Disneyland in Paris for the first time and of course I did during my second visit. It was a name day gift to me since it is a well known fact that I’m in love with Disney.

It’s been so many years since good ol’ Mickey showed up and he has still not shown any sign of going out of fashion! He is still beloved both by children and adults (ummm... grown-up children). And I still adore all my Disney stuff at home and I am just as proud to wear my Mickey T-shirts as I was as a kid. I certainly need such cuteness in my life and I certainly need Mickey in my wardrobe!

Mickey is immortal! :- )


Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2512383663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása