04.10. 2017

Luxury handbags by AEVHA

festy5s.jpg


festy1s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpgfesty2s.jpgPhoto by Ábele Nagy Kristóf


Hi Babes,

Hollywood is getting obsessed with AEVHA’s luxury handbags, and it’s no wonder at all: the bags are conceptualised and designed in London and made in the best tanneries and manufactures in Italy.

It was love at first sight and there are several reasons I fell in love with my new bag. I am loving this vintage design with its architectural shape and this bright shade of pink. It’s wonderful how easily it grabs your attention and fits into different combinations. It goes well with an elegant outfit as well but this time I put some casual streetwear together. This bag and this lovely pink skirt are wonderful match.

Enjoy this bag’s versatility and wearability, I do encourage you to experiment with it!

I am sure you too would be very happy to have one so I want you to know the new collection is available in AW17 colours for over 50% off with free international shipping when your followers pledge via Kickstarter: https://bitly.com/2o3RXmd

Kisses,

Festy

 

 

Sziasztok,

Hollywoodot lassan meghódítják az AEVHA luxustáskái, de ezen nem is csodálkozom. A táskák tervezése Londonban, az előállításuk pedig Olaszországban történik, a végeredmény pedig magáért beszél.

Több oka is van, hogy azonnal levett a lábamról. A vintage formavilág és az izgalmas rózsaszín árnyalat különösen tetszik. Ezenkívül lenyűgözőnek tartom az egyediséget, amivel kitűnik a tömegből, ugyanakkor elképesztő, mennyi különböző stílusú szettbe beleillik. Jó kiegészítője lehet egy elegáns outfitnek is, de én most egy lazább, utcai stílust választottam. A táska szín- és a formavilága kitűnően mutat egy ilyen elöl gombos szoknyával.

Érdemes kísérletezni vele, mert az egyediségének köszönhetően egészen vagány hatást tud kelteni, ugyanakkor a letisztult vonalaival az időtlen eleganciát is képviseli.

Biztosan Ti is örülnétek egy ilyen táskának, ezért is jó ha tudjátok, hogy a Kickstarteren keresztül most több mint 50% kedvezménnyel és ingyenes szállítással lehet hozzájutni az új kollekció darabjaihoz az alábbi linken: https://bitly.com/2o3RXmd

Puszi,

Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7612414051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása