04.20. 2017

Heavy Tools – striped and sporty

festy1s_2.jpg


festy3s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty4s_2.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok,


Amikor ezt a fantasztikus, tavaszi Heavy Tools szettet fotóztuk, még gyönyörű idő volt, és nem is sejtettem, hogy a közelgő időjárásváltozás miatt inkább téli szettet kellene választanom : -)

Remélem hamarosan visszatér a napsütés és a jóidő, mert alig várom, hogy hordhassam ezeket a ruhákat. A Heavy Tools az egyik kedvenc márkámmá vált, mert az ő kollekciójukból válogatva valahogy mindig nagyon könnyű olyan szettet összeállítani, ami kényelmes, csinos, és remekül érzem magam benne.

A csíkos felsőkért egyébként is odavagyok, ez a színes darab pedig zseniálisan egészíti ki a nadrág fehérségét és a többi darab pasztell színárnyalatait. Ezt az outfitet hétköznapi városi viseletként vagy bármilyen szabadidős tevékenységekhez is ajánlom nektek!

Ha szívesen találnátok magatoknak hasonló Heavy Tools darabokat, akkor látogassatok el a honlapra: http://www.heavytools.hu/noi


Puszi,
Festy

 

Hello Babes,

These pics of this fantastic Heavy Tools outfit were shot on a warm and sunny spring day, and I must admit, I had no idea that winter was going to come back in a few days : -)

I do love to post winter outfits but I hope that sunny spring weather will soon return because I can’t wait to dress in clothes like these. Heavy Tools has become one my fave brands as their collection is always full of trendy, comfy pieces that make you feel bright and blissful!

I am very fond of striped tops and this colourful T-shirt is a brilliant match with the other soft-coloured pieces. This is a perfect everyday wear and an excellent choice for any kind of outdoor activity!

If you would like to see more of Heavy Tools’ offer, visit the website:

http://www.heavytools.com/women


Kisses, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8212449083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása