05.15. 2017

Lux Factor Wild 4D – perfect moisturizer

festy1s.jpg


festy3s.jpgfesty2s.jpgfesty4s.jpgPhoto by Arató Vivien


Sziasztok,


Télen kimerülnek a testünk energiatartalékai, amit szorgalmasan igyekszünk pótolni, hogy javuljon a közérzetünk. Természetesnek vesszük, hogy jobban odafigyelünk a szervezetünk támogatására megfelelő táplálkozással és helyes életmóddal.

Én is erre törekszem, de ha megfogadjátok a tanácsomat, az arcbőrötökről se feledkezzetek meg ebben az időszakban. Neki is szüksége van egy kis támogatásra. Ilyenkor általában hajlamos a bőrünk hámlani, a hajunk is hullhat egy kicsit, és erre a változékony időjárás sincs jó hatással.

Éppen emiatt elsődleges fontosságú ilyenkor a bőrhidratálás. Én most is a természetes hyaluron sav tartalmú Lux Factor Wild 4D krémet használom az arcomon. Nagyon jól hidratálja a bőrt, és védi a káros külső hatásoktól.

Ti is figyeljetek a megfelelő bőrhidratálásra : )


Puszi,
Festy

 

Hello my Babes,


The level of vitamins and minerals in our body generally drops in the winter season. We usually try to help our body recover from spring fatigue with a healthy diet rich in essential nutrients.

I do the same and let me give you a piece of advice: don’t forget about your facial skin. It needs some help, too. Facial skin tends to peel off in this period, and also you might lose some of your hair. This constantly changing weather doesn’t do any good to it, either.

Better hydration of skin is therefore extremely important during spring months. As I usually do, I use Lux Factor’s 4D cream with natural hyaluronic acid because it brilliantly moisturizes my skin and protects it from the weather and other harmful external factors.


Love,
Festy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6612512005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása