05.16. 2017

Spring watch by Fossil

festy4s_1.jpg


festy5s.jpgfesty2s_1.jpgfesty1s_1.jpgfesty3s_1.jpgPhoto by Arató Vivien


Sziasztok,

Az év egyik fénypontja, amikor virágba borulnak a fák. Amennyi időt csak lehet, igyekszem ilyenkor a szabadban tölteni, mert rengeteg inspirációt lehet meríteni ebből az időszakból. Egyre inkább érzem ilyenkor a nyár közeledtét, és mindig jókedvre derít a virágzó fák látványa. Ez a hangulat ihlette a mostani könnyed, csajos outfitet.

A felső teljes mértékben a tavaszi cseresznyevirágzást idézi a halványrózsaszín árnyalatával és a fodrokkal. Egyszerű, világos farmert választottam hozzá, ami kényelmes, és mellette jobban érvényesülnek a többi darab finom részletei is.

Kevés óra öltöztet annyira, mint ez a Fossil karóra: finom, elegáns, de jól illik egy lazább, csajos szetthez is. Pont ezt szeretem benne a leginkább, hogy ilyen univerzális és sok különböző ruhaösszeállításban használható.

Élvezzétek ki a tavaszi virágzást, és legyetek lenyűgözőek! ; -)

Puszi,

Festy

 

Hello Babes,

Cherry trees blossoming in spring is one of the highlights of the year not to be missed. I usually spend as much time outdoors as I can, enjoying this delightful scene and drawing as much inspiration from it as possible. I feel summer and all the joy it brings nearing and this feeling inspired my outfit for today.

The top with its light cherry blossom pink colour and ruffled sleeves completely reminds me of cherry blossoms. I selected a simple light denim jeans because it is comfy and brings out the loveliness of the other clothes.

Not many watches can actually make you look that stylish as this one by Fossil: elegant and delicate, still goes perfectly well with a loose and girly outfit. What I like about it the most is that it is so versatile and can be combined with a variety of clothes.

Enjoy these flowery days and be amazing! ; -)

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3012512181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása