05.17. 2017

Portugal - New Pandora Rose collection

festy3s_2.jpg


festy5s_1.jpgfesty6s.jpgfesty1s_2.jpgfesty2s_2.jpgPhoto by Arató Vivien


Sziasztok,


Nagyon vártam már az új tavaszi Pandora Rose kollekciót.

Sokak örömére meg is érkezett, így Portugáliába is magammal tudtam vinni néhány darabot, hogy ezek a fotók is elkészülhessenek. A szörftáborban amin részt vettem, volt néhány szabad (és száraz) percem, hogy pihenésképpen sétálhassak egyet, és élvezhessem a napsütést és tengerzúgást.

Ezt a könnyed érzést tükrözi az outfitem a laza esésű ruhával és persze a csodálatos, finom halványrózsaszínű Pandora ékszerekkel. Ha a szokványos ezüstnél és aranynál egy különlegesebb, nőiesebb alternatívát szeretnétek, akkor ez a kollekció az amit kerestek! Miért ne hordhatnátok a rózsaszínt az ékszereiteken is? Bármilyen bőrtónushoz passzol, és jól illik a legkülönbözőbb stílusú ruhákhoz is.

Engem azonnal levett a lábamról, alig várom, hogy minél több kombinációban kipróbáljam.

Puszi, Festy

 

Hello my dear Babes,


I had been waiting for the new Pandora Rose spring collection for a long time, but finally I managed to get some wonderful rings and bracelets before travelling to Portugal. I was taking part in a surf camp and when I had a few free (and dry) minutes to unwind, I took a walk on the beach to enjoy the sun and the sea.

My outfit expresses this fantastic feeling with a delicate light dress and those amazing blush-hued Pandora Rose rings and bracelets. If you would like a special and feminine alternative to silver and yellow gold, this is what you are looking for! Why not wear rose pink jewellery!? They fit any kind of skin tone and are a good match with a series of different outfits.

I fell in love with them at first sight and can’t wait to combine them with my other favourite pieces.


Kisses, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9112513821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása