05.22. 2017

Mickey and Minnie Mouse are the cartoon characters of my childhood

festy5s_2.jpg


festy3s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty01s.jpgfesty4s_2.jpg


Sziasztok,


Ma egy különleges poszttal szeretnék nektek kedveskedni.Gyerekkorunk kedvenc mesefiguráit senkinek nem kell bemutatni. Mickey és Minnie Mouse - Walt Disney klasszikusainak számító karakterei -  mindenki kedvencei. Már attól jobb kedvre derülök, hacsak ránézek egy olyan holmira, amin a cuki kis egér pár szerepel. :)

Imádom, hogy reneszánszát éli Mickey és Minnie! :)

Manapság felnőttként is abszolút trendinek számít Walt Disney-s cuccokat hordani. Felszabadító érzés számomra, hogy nem kell elrejtenem a bennem lakozó gyermeki énemet és a divat, mint önkifejezési eszköz jóvoltából újra felidézhetem kiskorom kellemes emlékeit. 

Ilyenkor a képzeletem szabadon szárnyal, ami olyan pozitív energiákat szabadít fel, hogy sokszor ilyenkor születnek a legjobb ötletek, jövőbeni tervek. 
A képek ráadásul két kedvenc európai városaimba készültek Budapesten és Barcelonában. Mindkét város kivételes atnmoszfériája magával ragadó. Barcelonába már régi vágyam volt ellátogatni és mivel hugom nemrég odaköltözött, így eggyel több okom volt az utazásra. :) 

A katalón fővárosban rengeteget barangoltunk és amint találtunk egy egyedi helyszínt rögtön lencsevégre kaptuk. Rengeteg gyönyörő kép született, amiből nehéz volt választani, hogy végül mi kerüljön be a posztba. Remélem nektek is tetszenek a képek, amikre választásom esett. 

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr312531697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása