06.09. 2017

Heavy Tools workshop a Westendben

festy1s_6.jpg


festy6s_1.jpgfesty3s_6.jpgfesty5s_4.jpgfesty2s_6.jpgPhoto by Nagy Teodora

 

 

Heavy Tools Fashion Workshop a Westendben!

Sziasztok,


Idén június 10-én jó okotok lesz ellátogatni a Westendbe, mert részesei lehettek a Heavy Tools egész napos workshopjának!


10 és 18 óra között különböző divattal kapcsolatos programokon és akciókban vehettek részt:
Átalakító show – Azok közül, akik előzetesen regisztráltak, félóránként valaki bekerülhet a Heavy Tools átalakító showjába. A szerencsés résztvevők átalakításán egy egész csapat fog dolgozni: divat tanácsadó, sminkes, fodrász és fotós is. Hogy a nagy átalakulást megörökítsék, a show előtt és után is készül fotó a szerencsésekről. Meglátjátok, a végén rátok sem lehet majd ismerni ; -)


Nyereményjáték - A workshop nyereményjátékában bárki részt vehet, aki vásárol egy Heavy Tools ruhát, és lefotózkodik a selfie fal előtt. A fotókat feltöltik a Heavy Tools Facebook és Instagram oldalára, és aki a legtöbb like-ot kapja, az visszanyerheti a megvásárolt ruha árát!


Ééés amit a legeslegjobban várok:
12-től én is találkozni fogok veletek, hogy személyesen adjak nektek divattippeket és tanácsokat!
Gyertek el, és találkozzunk a Westendben a Heavy Tools Fashion Workshopon! ; -)


Puszi,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6912540787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása