06.10. 2017

Gastro - The new summer menu in Kollázs

3s_1.jpg


2s_1.jpg4s_1.jpg1s_1.jpg5s_1.jpg



Gastro – summer lunch at KOLLÁZS

 

Sziasztok,

Hazaérkeztem Portugáliából, és örömmel vettem észre, hogy a nyári idő is hazakísért.

Ilyenkor szeretek minél több időt kint a szabadban vagy a városban tölteni. Sorra érnek a nagyszerű gasztroélmények is, mert a jó éttermek teraszai különösen erős mágnesként hatnak rám : -)

A KOLLÁZS Brasserie & Bar a Four Seasons Hotelben azok közé az éttermek közé tartozik, ahová bármikor szívesen járok vissza. A mostani alkalommal az elsők között akartam lenni, akik kipróbálják az étterem új, nyári menüjét.

Az étterem eleganciája, az ételek és a szerviz magas minősége állandó, a fogások viszont mindig sokszínűek és változatosak a szezonális alapanyagoknak és Győrffy Árpád séf kreativitásának köszönhetően. Az ételeket a gyönyörű látvány és a friss nyári ízek jellemezték – minden falat egy meglepetés volt. A teraszon ebédelve úgy éreztem, tökéletesen indul az idei nyári szezon.              

Jó újra itthon lenni egy kicsit : -)

Puszi,

Festy

 

Hello,

I have returned from Portugal and I am delighted to see summer too has arrived in my city.

I tend to spend as much time as I can outdoors, enjoying the city and seeking for culinary experiences. Good restaurants – especially the ones with a nice terrace – attract me as a magnet : -)

KOLLÁZS Brasserie & Bar at Four Seasons Hotel is one of those restaurants where I am always happy to have some well-known favourite specialities or try something new. This time, I wanted to be among the first to try the restaurant’s new seasonal menu.

Elegance and high quality of food and service are always the same but dishes are brilliantly varied thanks to the creativity of chef Árpád Győrffy, who always designs wonderful menus from seasonal ingredients. His menu is characterized by eye-catching appearance and lovely fresh summer flavours – each bite is a surprise. Sitting on that terrace over my lunch I felt it was a perfect start of the summer season.

Good to be back home again : -)

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3212541907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása