06.22. 2017

The new sloggi swimwear

festy4s.jpg



festy3s.jpgfesty5s.jpgfesty6s.jpgfesty2s.jpgfesty7s.jpgfesty1s.jpg


Sziasztok,

Alig vártam már, hogy a strandra mehessek a legújabb sloggi fürdőruháimban!

Az új kollekció megjelenése legalább annyira felpezsdített, mint a nyári hőség az elmúlt napokban. Nem vártam sokáig vele, hogy felpróbáljam az új fürdőruhákat: igyekeztem több alkalommal is kipróbálni őket a tengerparton és szállodai medencékben is : )

Ne kérdezzétek, melyik tetszik a legjobban, mert bevallom, nagyon nehezen tudnék választani. Mindegyiket másért szeretem.

A színek és a formák rajongói odáig lesznek az új bikinimodellekért. A kék csipkemintás Aqua Romance az oldalt megkötős alsóval nyűgözött le, a Jade Leaves-be pedig a buja növénymintáért szerettem bele. Mindkettő jól kombinálható különböző színes és mintás kendőkkel is.

Az egyberészesek sokak örömére újra divatba jöttek! A strasszokkal kirakott, éjkék Nightblue Essentials modell minden testalkatra és alkalomra jó választás, egy óriás, felfújható flamingóval kombinálva pedig garantált siker! : )

Mindet nagyon szeretem, csak választani nehéz, hogy legközelebb melyiket vegyem fel a strandra : )


Itt meg tudjátok nézni az új kollekciót: http://bit.ly/sloggi_fürdőruhák

 

 

Puszi, Festy

 

Hello Babes,

I was sooo looking forward to going to the beach in my new sloggi swimwear!

The new collection had been as long-awaited as summer heat so I didn’t hesitate: I grabbed all of my new swimming costumes and looked for some nice beaches and pools to try them : )

Don’t ask me which one is my absolute favourite because I couldn’t pick only one. I love each for a reason. Those who are into lively shapes and colours, will simply love the new sloggi bikinis. Aqua Romance with its lovely blue pattern and side strings is astonishing and Jade Leaves with those lush palm trees simply swept me off my feet. It’s amazing how wonderfully they can be combined with different beach cloths.

One-piece swimsuits are back! Nightblue Essentials is jazzed up with rhinestones and fits any body shape. It might seem a classic piece until you combine it with a huge inflatable flamingo! : )

I love every single one them but it’s so hard to choose one for the next summer day on the beach : )


You can see the new collection here : http://bit.ly/sloggi_fürdőruhák


Kisses, Festy

 

Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5512614567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása