06.26. 2017

NON+ serenity in Venice

festy2s_1.jpg



festy5s_1.jpgfesty1s_1.jpgfesty6s_1.jpgfesty8s.jpgfesty3s_1.jpgfesty9s.jpgfesty_velence_non_kollazs_01s.jpg
Photo by Emlékálmodó


Sziasztok,

Erre a sétára Velence csendes oldalán biztosan sokáig emlékezni fogok.

A népszerű látványosságokat máskor már meglátogattam, most inkább ki akartam kapcsolódni, távolabb kerülni a zajtól és turisták tömegétől. Közelebb akartam kerülni a „titkos” Velencéhez, hogy megismerhessem azt az oldalát, amelyik pózolás helyett csak hátradől lazítani egyet és élvezi napot.

Ilyen hangulatban indultam el újra felfedezni a várost, és ehhez igazítottam az outfitemet is, hangsúlyt fektetve a lazaságra és a kényelemre, de azért stílusosan – ez mégiscsak Velence ; -) Kényelmes lábbeli, laza farmer short, stílusos és praktikus kiegészítők és egy mindezekkel a tulajdonságokkal bíró szuper ruha a NON+ kollekciójából.

Ez az imádnivalóan eredeti darabokat alkotó magyar márka zavarba ejtően tudja textilben megfogalmazni az időtlenséget, az egyszerű-de-nagyszerűt, a vagányságot, az egyediséget és az eleganciát. Az ilyen darabok nem csoda, hogy gyakran vándorolnak a gardrób és a bőröndöm között!

@Velence: szívből örvendtem az újratalálkozásnak! @NON+: ismét bearanyoztad a napom!

Puszi,

Fetsy

 

Hi there,

I’m pretty sure I will remember this walk on the serene side of Venice.

I had seen the main sights before so I just wanted to get away from the noise and crowds of tourists to find some time to unwind. I wanted to walk off the beaten paths so I would get acquainted with the lesser-known Venice that is uninterested in the masquerade and prefers to lie back and seize the day.

Being in such a mood I felt the inspiration to choose an outfit that is comfortable, loose-fitting but stylish – I was in Venice after all! ; -) Comfy footwear, simple blue jeans shorts, stylish accessories and a wonderful NON+ blue dress bearing all these features.

This remarkable Hungarian brand is so incredibly good at integrating timelessness, simplicity, chic and elegance into clothes that I am quite convinced there is witchcraft involved. No wonder such clothes are constantly migrating between my wardrobe and my suitcase!

@Veince: it was a great pleasure to see you again! @NON+: you made my day as usual!

Kisses,

Festy

 

Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1312624685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása