06.30. 2017

Cuban vibes – Heavy Tools

festy1s_3.jpg


festy2s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty5s_2.jpgfesty4s_2.jpgPhoto by Globetrekkerblog


Buenos dias : -)

Trinidad egy izgalmas, vidéki kisváros Kuba déli partján. A város a világörökség része, telis-tele van történelemmel, régi épületekkel, és csak úgy vibrál az élénk színektől és a hamisítatlan kubai életérzéstől.

Két külön szettet választottam ennek a varázslatos hangulatú városnak a felfedezéséhez: az első szettben - a párás, trópusi időjáráshoz illően - egy nyári pamut ruhát vettem fel a Heavy Tools kollekciójából. A kubai hangulathoz igazodva, élénk színekből állítottam össze az outfitemet, és a pamut ruhát egy vagány Moschino táskával, Chloe napszemüveggel és egy piros retro papuccsal egészítettem ki. A nyári időszakban különösen szeretem kicsit merészebben használni a különböző színeket.

A második szetthez a Heavy Tools csíkos ruháját kombináltam egy Gucci tornacipővel és Chloe napszemüveggel. A H&M szalmakalap remekül feldobja a szettet, és praktikus viselet ebben a napsütéses időben. A szalmakalap egyébként is sokkal sokoldalúbb darab annál, mint hogy csak a napozóágyban fekve hordjuk a strandon.

Besos y abrazos,

Festy

 

Buenos dias, Babes : -)

Trinidad is a lively little seaside city on the southern shores of Cuba. The city is listed as a world heritage site as it is full off history and nice old buildings and it is also bursting with vivid colours and an authentic Cuban atmosphere.

I went to explore this charming city and I chose two different outfits for this special occasion. As tropical heat and humidity set certain limits, I selected no more than a loose cotton dress from Heavy Tool’s summer collection. I really wanted to catch the vibes so I created a snazzy look with some cool and colourful accessories: a Moschino bag, Chloe sunglasses and red retro slippers.

The second outfit was made up of a striped dress by Heavy Tools combined with Gucci trainers and Chloe sunglasses. I added an H&M straw sun hat that was just perfect to jazz up the outfit. Not only does it look great but it is also a good choice if you want to protect your head from scorching tropical sun. I must say that such a garment deserves better than being worn exclusively when lying in a deckchair by the pool.

Besos y abrazos,

Festy

 

Promoted post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1812640589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása