07.10. 2017

Super Friday night dinner at Le Bistro

festy4s_2.jpg


festy6s_1.jpgfesty3s_2.jpgfesty1s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty5s_1.jpgfesty7s.jpg



Sziasztok,


Nagyon szeretek utazni, de mégis a legörömtelibb pillanatok egyike, amikor hazaérkezem.

Aztán indulnak a dolgos hétköznapok... de fontosnak tartom a pihenést is, és ilyenkor egy péntek esti vacsora remek lehetőség arra, hogy megjutalmazzuk magunkat a sok elvégzett munkáért.

Nyáron az egyik kedvenc kiülős helyem a Kopaszi-gát, mióta megcsinálták, azóta szívesen járok ide. Egy időben még futni is itt szoktam, mert közel volt az akkori munkahelyemhez. Itt fedeztem fel a Le Bistro éttermet, és itt várt most is a teraszon az asztalom. Szeretek itt vacsorázni, mert gyönyörű és ízletes ételkülönlegességeik vannak. Naplemente közben itt üldögélni és élvezni a finomabbnál finomabb fogásokat pedig páratlan élmény.

A lehető legjobb lezárása egy pörgős munkahétnek : -)

Az ételek:


Előétel:

Chilis királyrák
Mártogatós tál

Főétel:

Kacsamell chilis földimogyoróval
Tengergyümölcse spagetti

Desszert:

Brownie vanília fagyival


Puszi,

Festy

 

Hello,

I love to travel but I still find lots of joy in arriving home.

And those busy workdays begin…I believe it is very important to have enough rest, and a nice Friday dinner at a cosy restaurant is certainly a good reward for long working hours.

Kopaszi Dam is a lovely green park situated in South Buda and I really like going there. I also used to go jogging there as it is located near my former workplace. It is the place where I also discovered Le Bistro, the restaurant where my reserved table was again waiting for me. I like dining there because they serve some pretty eye-catching and delicious specialities. Sitting on the terrace over dinner and enjoying the view of the setting sun is an experience that beggars description.

The best way to finish such a busy week : -)

Menu:

Starters:

Prawn tails with chili
Dip trio

Mains:
Duck breast steak with chili peanut sauce
Spaghetti frutti di mare

Dessert:
Brownie with vanilla ice cream

Hugs,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9712655373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása