07.19. 2017

Meet me at Guerlain’s beauty workshop

festy6s_2.jpg



festy3s_3.jpgfesty7s_1.jpgfesty2s_3.jpgfesty8s.jpgfesty1s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty5s_2.jpgfesty9s.jpgPhoto by Nagy Teodora



Találkozzunk július 26-án a Guerlain és Festy közös beauty workshopján a Marrinnaud-ban!

Megjelent a francia luxusmárka új illata, a hangzatos nevű La Petite Robe Noire Black Perfecto! Ennek apropóján született meg a Guerlain-Festy koprodukció ötlete, hogy egy közös beauty workshop keretein belül szentelhessünk együtt egy fél napot a szépségnek és az illatoknak. Az eseményhez a tökéletes helyszínt is sikerült megtalálni, mégpedig a Marinnaud üzletében, a Mammutban.

A Guerlain az egyik legrégebbi és legrangosabb parfümöket és kozmetikai termékeket alkotó márka, ami nálam mindig is a kedvencek is listáján volt, ezért nagyon izgatottan készülök a workshopra : -)

Mi mindenre számíthattok?

  • sminkelés, illat- és bőrápolási tanácsadás
  • pezsgő és pár ínyenc falat
  • kis Guerlain ajándék mindenkinek, aki részt vesz az eseményen
  • ha esetleg szeretnétek vásárolni, akkor aznap 20% kedvezményt kaptok Festy követőjeként + extra ajándék is jár a vásárlás mellé

És a legjobb az egészben: végre ismét személyesen találkozhatok veletek! : -)

A workshop 16-21 óráig tart, érkezni bármikor 16 óra után tudtok. Előtte nincs is más tennivalótok, mint hogy emailben jelzitek nekem a részvételi szándékotokat. Az emaileket a festyinstyle@gmail.com címre várom.

Alig várom a találkozást! ; -)

Puszi,

Festy

 

Meet me at the best beauty workshop of the season : -)

Guerlain’s new fragrance has appeared and it is just as brilliant as its name suggests: La Petite Robe Noire Black Perfecto. Both Guerlain and I felt the urge to present it to you in a proper way so the idea of a beauty workshop at Marinnaud store in Mammut Shopping Centre conceived and I am more than delighted to announce that we cannot wait to see you there on 26 July!

Guerlaine is one of the oldest and most renowned French perfume and cosmetics companies, so you will be stunned for sure. Let’s see what you can expect:

  • makeup, fragrance and skincare tips
  • some delicious bites accompanied by champagne
  • a little gift from Guerlain
  • if you are one of my followers and wish to purchase, you get a 20% discount + an extra gift

The thing I am looking forward to the most is that I will finally meet you again : -)

The workshop is held from 16:00 to 21:00 and I will be waiting for you there. The only thing I would like you to ask is that you send me an email to the following address to register: festyinstyle@gmail.com

Can’t wait to see you,

Festy



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9112673759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása