07.25. 2017

LV – 2 letters that always make a difference

4s.jpg


8s.jpg2s_1.jpg9s.jpg7s.jpg3s_1.jpg5s.jpg
6s.jpg1s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Outfit
Bag: Louis Vuitton
Scarf: Louis Vuitton
Sunglasses:Louis Vuitton
Heels: Manolo Blahnik


Bonjour, 

Időnként felébred bennem a vágy a bizsergés iránt, amit ez a két betű képes előidézni… mára egy Louis Vuitton összeállítással készültem.

Egész pontosan a ruhához válogatott kiegészítők viselik a márkanevet, de az az érdekes, hogy ebben az esetben abszolút a kiegészítők kerülnek előtérbe, mert az egész outfitbe képesek lelket lehelni. Az átlagost képesek rendkívülivé tenni. Mindig.

Egy teljesen letisztult fekete ruhát választottam a szetthez, ezekhez a kiegészítőkhöz ugyanis csak egy alap kellett. Csak háttér. Mint egy üres vászon, amire egy mesterművet festenek. A táska, a napszemüveg és a kendő is a bűvös monogramot viseli - egyenként is csodálatosak, az összhatásuk pedig igéző.

Ez valami mágia, amiben talán az időtlenség az, ami a leginkább lenyűgöz. Felpezsdít a gondolat, hogy ha 20 év múlva is bejegyzés készül erről az outfitről, egyetlen betűt sem kell átírnom - a dátumokat leszámítva : -)

Ez az élmény az, amiért ez a két betű sokat jelent a számomra.

LoVe always,

Festy

 

Bonjour,

There are two letters that always make my heart beat faster. Two words that always make a difference. A huge one.
Today I have a Louis Vuitton outfit for you.

More precisely, the accessories are from LV, but there is no doubt that the focus is on them: they dominate the entire outfit. They put the ‘extra’ in ‘extraordinary’. As they always do.

I selected a simple classic black dress and that’s it. I did because I wanted it to be just like an empty canvas on which a masterpiece would be painted. The bag, the sunglasses and the shawl are all labelled with the magic monogram and each of them is wonderful by its own for sure, but the overall effect is almost hypnotizing.

It must be some kind of sorcery that will always keep them in fashion. And I am fascinated by the idea of timelessness. 20 years from now, if I decide to post the same outfit, not a single line will have to be rewritten apart from the dates : -)

So these two letters mean a lot to me:

meaningful/luxury
uplifting/elegance
pure/inspiration

Lo/Ve always,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4512690163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása