08.10. 2017

Stay Dressy

festy11s.jpg


festy8s_1.jpgfesty4s_2.jpgfesty6s_1.jpgfesty7s_2.jpgfesty10s.jpgfesty5s_3.jpgfesty9s_1.jpgfesty5s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty1s_3.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,

Szerencsére mindig rajta tartom a szemem az újdonságokon, hogy egyből meg tudjam osztani veletek, ha valami izgalmasat találok. Jelen esetben egy új webshopot, ami rekordidőn belül került be az általam leginkább látogatott weboldalak közé : -)

Itt tudjátok megnézni az oldalt: www.staydressy.hu

A Stay Dressy egy újszerű, fiatalos start-up business: fiatalok alapították és fiatalok üzemeltetik. Tetszik, hogy a tömegcikkek áradata helyett egy kisebb, de egyedi kínálatból tudom összeválogatni a nekem tetsző darabokat. Igazán vonzó számomra a webshopnak ez a „kézműves” jellege.

A környezetvédelemmel kapcsolatban az én lelkiismeretem attól még nem szokott megnyugodni, ha valaki csak leírja magáról, hogy környezetbarát. Persze a divat akkor lenne abszolút környezetbarát, ha egyáltalán nem is hordanánk ruhákat, de én inkább arra gondolok, amikor valaki csak divatból viseli ezt a jelzőt, mint egy szalmakalapot vagy egy virágmintás felsőt. Ezért is szimpatikus, hogy a Stay Dressy olyan konkrét megoldásokkal igyekszik valódi zöld lenni, mint például az újrahasznosított papírból készült egyedi díszdobozok használata csomagolásként.

És látjátok ezeket a szikrázó színeket? Azt hiszem önmagukért beszélnek…engem nem volt nehéz megbabonázni velük : -)

A szetthez egy varázslatosan szép Cavalli táskát választottam.

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,


I have an eye for fashion novelties and I always keep it on them so I can immediately share some exciting stuff with you. It is a new web shop this time that was bookmarked in a nanosecond right after I had landed on its homepage : -)

You can check out the webshop here: www.staydressy.hu

Stay Dressy is a fresh start-up business, founded and operated by a committed young team. I like it pretty much that they offer a moderate variety of quality clothes instead of a legion of mass products.

‘Green’ has undeniably become a buzzword and many companies wear this label as if it was a chic hat. Well, fashion would be completely green only if it didn’t exist at all, but I do appreciate how Stay Dressy puts green ideas into practice, e.g. by using renewable paper boxes.

Oh, and look at those vibrant colours…I’m stunned!

My outfit was jazzed up with a wonderful Cavalli bag.

Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9712733328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása