08.19. 2017

#LETSWOW - Esmara by Heidi Klum

festy5s_4.jpg


festy6s_2.jpgfesty7s_3.jpgfesty8s_2.jpgfesty1s_4.jpgfesty2s_4.jpgfesty3s_4.jpgfesty4s_3.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,

Valami szokatlanul új dolog van készülőben a Lidl fotocellás ajtói mögött.

Nem az olasz hetek akcióiba vagy az új bevásárlási szokásaimba akarlak beavatni titeket, annál valami sokkal izgalmasabbat osztok meg veletek : -)

Hogy jobban megértsétek a lelkesedésemet, tudnotok kell, hogy mindig is közel állt hozzám a német kultúra. Többször is éltem Németországban, ahol hamar megszerettem a német minőséget és a német márkákat.

És itt jön a képbe egy igazi német legenda: Heidi Klum. Az egyik kedvenc topmodellem, aki a Lidl-lel közösen alkotot egy szuper kollekciót, amiről azt mondta: „Itt az ideje egy olyan minőségi kollekciót kínálnom, ami nem csak a kifutók sztárjainak állnak jól, hanem a többi nőnek is, de azt szeretném, hogy elérhető áron jussanak hozzá. „

Még szép, hogy igen, így szeptember 18-tól nem csak a heti bevásárlás miatt fogjuk sebesen tolni a bevásárlókocsikat, hanem hogy a New Yorkban debütáló „Heidi & The City” kollekció darabjaiból válogathassuk ki a legújabb kedvenceinket! #LETSWOW!

Danke, Liebe Heidi ; -)

Puszi Tschüssi,

Festy

 

Hallo,

There’s something curious going on behind the electric doors of Lidl.

Don’t worry, I still have better ideas than sharing my handy tips on how to do your weekly shopping. The news I want to share with you is far more exciting than that.

Well, I want you to know that I have always been a fan of German culture. While I was living there, I became very fond of German brands and their excellent quality.

Not to mention one of my favourite supermodels, Heidi Klum. Guess what: this German fashion goddess created with Lidl together a super collection and said: “It’s time to make a collection of premium clothes available not for catwalk stompers only but also for women more likely to be pushing a shopping trolley. I want these wunderbar pieces, therefore, to be sold at a reasonable price. “

Sure they have, so from 18 September on, you will go to the supermarket not just to grab some groceries but to get a hot “Heidi & The City” outfit for your next date, too. So #LETSWOW!

Danke, Liebe Heidi,

Kisses Tschüssi,

Festy



Sponosred post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3612762792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása