09.28. 2017

Autumn chic by NON+

festy6s_3.jpg


festy3s_4.jpgfesty1s_4.jpgfesty5s_3.jpgfesty2s_4.jpgfesty4s_4.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,


El kell mondanom, hogy egyre jobban szeretem a minimál stílust, és ezért van, hogy egyre gyakrabban választok ehhez hasonló outfitet. Azt főleg szeretem, amikor ebben a stílusban is sikerül valami egyedire találnom.

A NON+ is egyszerű, minimalista darabokat alkot, de valahogy mégis egyértelműen mások a ruháik. Őszintén szólva nem tudom, hogyan csinálják, de az biztos, hogy remekül csinálják.

Újra és újra meg tudnak lepni az ehhez hasonló újdonságok; ez az oka, hogy ebbe a kabátba is azonnal beleszerettem, pedig nem szoktam zöld ruhákat viselni. Nagyon tetszik a szín, a szabás és a minta is. Ez már az őszi kollekcióból való, és nekem meg is hozta a kedvemet a gardróbom átrendezéséhez.

Az oversized hatású darabokkal óvatosan kell bánni, de ez a fajta modern kinézet mindig feldobja a megjelenésünket és izgalmat visz a borongós őszi napokba.

Puszi,

Festy

 

Hello,


I have just realized that minimalism is becoming my new passion and I’m starting to wear minimalist outfits more and more often. And when I find some minimalist pieces that are also unique in a way, I always get super excited.

NON+ creates some pieces of pure minimalism but somehow they manage to make them different from other similar clothes. I don’t really understand how they do it but they do it pretty well.

I love to be surprised by such novelties so no wonder I fell in love with this coat despite the fact I hardly ever wear anything green. But I do like this shade as well as its cut and pattern. This one is from the new autumn collection and it really made want to rearrange my wardrobe.

You always have to be careful with oversized clothes but this type of modern wear can make your appearance much more exciting in these gloomy autumn days.

Kisses,

Festy


Promoted post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6412992522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása