10.26. 2017

Keep calm and take it slowly #ckminute


festy1s_4.jpg


festy2s_5.jpgfesty3s_5.jpgPhoto by Arato Vivien



Hi Babes,

I have been spending some time home lately. You know, “there’s no place…” : -) Sometimes I just want to slow down a bit and enjoy the autumn weather.

I have a secret drawer at home where my dearest pieces of jewelry are kept. I often find myself standing at this drawer with a smile on my face picking the loveliest items. I knew I would choose some Calvin Klein chic pieces for that day. They were a perfect match for both my mood and my outfit. Actually, for whatever I had worn, they would have been just as perfect a match.

I was really careful not to get in the slightest hurry as I left home...

It was all I wanted that day: just walking in peace, watching the world spinning – without me taking part in making it spin.

Kisses,

Festy



Sziasztok,

Az elmúlt napokban lehetőségem volt itthon is eltölteni egy kis időt. Mindenhol jó, de… : -)

Szeretek néha kicsit a tempóból is visszavenni, és csak élvezni az enyhe késő nyári időt abban a városban, ami még mindig a legközelebb áll a szívemhez.

Otthon pedig van egy titkos fiókom is, ahol meg a szívemhez közel álló ékszereimet tartom. Az ilyen könnyed napokat ünnepként élem meg, és reggelente csillogó szemmel válogatok a kedvenc ékszereim között.

Előre tudtam, hogy ezen a nyugis napon a jellemzően minimál stílusú Calvin Klein ékszereimet fogom felvenni. Tökéletesen passzoltak a hangulatomhoz, ráadásul bármihez hordhatók.

Gondosan ügyelve, hogy távol tartsam magam bármi sietségtől, útnak indultam…

Nem is vágytam már többre, mint hogy csendben sétálva szemlélhessem, aznap hogyan forgatják a világ kerekét nélkülem : -)

Puszi,
Festy


Sponsored post

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1513136266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása