10.27. 2017

Retro feeling by Gant

festy1s_2.jpg


festy2s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty5s.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok,


A napokban elkapott a retro életérzés.

Izgalmasnak tartom, hogy a régebbi generációk divatja visszaköszön a mai modern kollekciókban, egy igazi kaland ezekkel a darabokkal kísérletezni!

A Gant kollekciójában nagyon jó választékot találtam, amiből össze is állítottam ezt az outfitet. A ruha esésének, a nőies, lila árnyalatoknak és a magassarkúnak köszönhetően ez egy alapvetően elegáns szett. A retro jelleg viszont teljesen megbolondítja ezt az eleganciát, és kicsit vissza is repít az időben. Ki nem hagynék egy ilyen utazást : -)

Egy ilyen szett mindig feldobja a napomat!


Puszi,Festy

 

Hi Babes,


Lately I’ve been in the retro mood.

It makes me really excited that modern fashion collections recall the good ol’ styles of the past. I enjoy making sort of experiments with these garments. It’s a real adventure!

I found some pretty pieces in Gant’s collection and created this stunning outfit. These light purple shades, a perfect cut and these charming high heels make an elegant look, but the whole composition, seasoned with the air of retro, adds a distinctive flavour. This outfit brings back some of the finest vibes of the past few decades. I would never miss such an experience : -)

An outfit like this always makes your day!


Hugs,Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4813112464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása