11.16. 2017

My LV world tour

festy1s.jpg



1s.jpg2s.jpgfesty4s.jpg5s.jpgfesty3s.jpg4s.jpgfesty5s.jpg3s.jpgfesty2s.jpgPhoto by Nagy Teodora


A Louis Vuitton jobbnál jobb ötletekkel áll elő, ha a termékeik egyedivé tételéről van szó.

Be kell vallanom, én mindig az elsők között vagyok, aki kipróbálja az új szolgáltatásaikat. Nagyon jó móka, amikor saját egyedi termékeket tervezhetek, az pedig még nagyobb öröm, amikor elkészülnek, és átvehetem őket.


Mi a LV újabb meglepetése?

Az új szolgáltatás lényege, hogy különböző stílusos matricákkal ékesített, egyedi LV táskákat és bőröndöket kreálhattok. Ti dönthetitek el, hogy a legújabb szerzeményeitek híres szállodák, városok nevét vagy akár a saját monogramotokat viselje.

Akár tíz matrica is felkerülhet egy bőröndre, de nekem így is nehéz volt választanom a sok fantasztikus minta közül. Nagyon tetszik a dizájn, mert a régi utazóládák hangulatát idézi, ami egy kis vintage jelleget is kölcsönöz a táskáknak.

A szolgáltatás minden LV üzletben, köztük Budapesten is elérhető. Miután kiválasztottátok a matricákat, hat héten belül elkészítik és le is szállítják a tervek szerint elkészült új táskát! Ha valami különlegességet szeretnél ajándékozni karácsonykor, akkor jobb ha mielőbb kiválasztod az új kedvenceidet ; -)

Én teljesen beleszerettem ebbe a szolgáltatásba. Ez egy igazi bloggernek való dolog! Alig várom, hogy újra útra kelhessek az új egyedi LV bőröndjeimmel : -)


Puszi, Festy

 

Louis Vuitton definitely knows how to create something extraordinary.

When they find a new way to make their products unique, I am usually one who tests it right away. I get a lot of enjoyment from designing my personalized LV products, and it gives even more pleasure to receive them when they are ready.


So what did they come up with this time?

Their new service is about designing your own new LV bags by placing some really cool stickers on them. You can decorate them with names of world-famous hotels and travel destinations as well as your own monogram.

Up to ten different stickers can be placed on a bag, but you will soon realize you cannot get enough of them. I simply love the design - they recall old travel trunks, giving your bags a stylish vintage character.

This personalization service is available at all Louis Vuitton store locations. All you have to do is to select the product and find the best spots for the stickers. They will be manufactured according to your own design, and once they are ready, you can enjoy your own personalized LV bags. The process takes up to six weeks, so hurry up if you are longing for some extraordinary gift for Christmas!

I cannot wait to pack my new personalized LV bags for my upcoming trips :- )


Hugs,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6913285929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása