11.28. 2017

Polo style by La Martina

festy1s_7.jpg



festy3s_6.jpgfesty2s_7.jpgfesty4s_6.jpgfesty6s_2.jpgfesty7s_1.jpgfesty8s.jpgfesty5s_5.jpg
Photo by Arato Vivien


Sziasztok,


A La Martina Argentínából hódította meg Európát, és bármilyen meglepő, eleinte vajmi kevés kötődése volt a divathoz, hiszen kizárólag sportmárkának indult. Azon belül is nyergeket és csizmákat gyártott lovaspóló játékosok részére.

Sokak örömére, azóta egy prémium divatmárkává nőtte ki magát, és a speciális lovas öltözékeknél már jóval szélesebb termékpalettával rendelkezik.

Olyan gyönyörű bőrtáskákat is készítenek, mint amilyen ez is. Annyira megtetszett, hogy tulajdonképpen az egész outfitet eköré a táska köré építettem, de közben szerettem volna a márka eredeti irányvonalát is megtartani. Azt hiszem, ez sikerült is : -)

A lovas sportok mindig is az elit kedvencei voltak, ezért az elegancia alapkövetelmény az esetükben. Ez az outfit egy az egyben a lovas sportöltözetekre emlékeztet, de tökéletesen megállja a helyét a mindennapokban egy elegáns, őszi viseletként is.

Festy

 

Hello,

La Martina has become popular in Europe but you might not know that when this brand was founded in Argentina, it did not really have much to do with fashion: originally, they manufactured saddles and polo boots only.

It has since grown into a premium fashion brand and they offer various fashion products in addition to equine sportswear.

Their leather bags are remarkable. I fancied the one in the photos so much that I actually chose it to be the core of this outfit but I also wanted to keep the original style of the brand. Apparently, it worked pretty well : -)

Polo has always been the sport of the elite therefore elegance is a basic criterion in it. This outfit perfectly recalls the authentic equine style but it is just as good an elegant autumn outfit.

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2213412359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása