11.30. 2017

Maison Privé - French chic in Budapest

festy3s_5.jpg


festy5s_4.jpgfesty4s_5.jpgfesty1s_5.jpgfesty2s_5.jpgfesty6s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok!
Bár az időjárás komorra és barátságtalanra fordult, ez nem jelenti azt, hogy a hangulatunknak vagy az öltözékünknek is rögtön a szürke ötven árnyalatába kellene váltania. Sőt! Pont ilyenkor van szükségünk olyan egyedi darabokra amelyekre ha csak ránézünk, azonnal jobb kedvre derítenek.
Tudjátok, hogy szeretem a színeket és az egyéniségemhez illő ruhákkal, kiegészítőkkel feldobni az outfitemet  Éppen ezért örültem nagyon, amikor rábukkantam a Maison Privére, ami ráadásul egy újabb szerelmemet, Párizst csempészi Budapestre. 
A könnyed párizsi stílust, gondolom, nem kell bemutatnom Nektek. A párizsi nők öltözködése, könnyed eleganciája irigylésre méltó. Ezt a körmönfont vonalat képviseli itthon a Maison Privé. 
Én is azonnal beleszerettem ebbe a bohém, de elegáns virágmintás ruhába, amit szinte bármilyen stílusban viselhetek. Éppoly jól mutat motoroscsizmával és bőrdzsekivel mint magassarkúval és blézerrel, vagy ahogy én is viseltem, a hatvanas éveket idéző, játékos stílusban. Egy ilyen laza de elegáns darab reggeltől estig elkísér. 
Biztos vagyok benne, hogy a Maison Privé különleges darabjai között Ti is sok kincset tálaltok. 
Puszi, Festy



Hi Babes, 
when you take a look at the agenda there is no suprise that the weather has turned for the worse, but that is no reason for our mood and outfit to reflect fifty shades of grey. In my opinion these are exactly the times when we need to spice up our outfits with instant happiness pieces. 
This surely comes as no secret to you, but I love colors and also love to express my personality so I was really happy to find a new treasure trove in Budapest, Maison Privé, where you can browse among lovely pieces straight from my beloved Paris. 
Classic French elegance, I guess does not need an introduction. Fashionistas of the world envy the nonchalance of La Parisienne. This effortless style is curated by Maison Privé in Budapest. 
In my case, I have to admit, it was love at first sight with this flower patterned dress. I could already see the endless variations of outfits it offers. I am sure I will not get easily bored by sporting it with biker boots and a leather jacket or stilettos and dress coat. From day to evening this dress will be my faithful companion.
I am sure you will also find many such treasures among the beautiful pieces of Maison Privé.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr213409399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása