12.10. 2017

Armani - Smart look

festy1s_3.jpg



5s.jpgfesty3s_1.jpg7s.jpgfesty3s_1.jpg1s_1.jpg2s_2.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok!


Üzleti megbeszéléseken, találkozókon kiemelten fontos a jó első benyomás. A visszafogott és kifogástalan öltözék és az elegáns kiegészítők segítenek ezt elérni. Nem feltétlenül kell ragaszkodni a fekete-fehér szettekhez, nyugodtan válasszunk egy-egy színesebb darabot is, mindaddig, amíg az összkép átgondolt és letisztult hatást kelt. A színkavalkád elvonja a figyelmet, ezért kerüljük a mintás, harsány dolgokat. Nagyon fontosak a megfelelő kiegészítők! 
Üzleti megbeszélésre soha nem indulok el karóra nélkül. Ilyenkor a sportos vagy színes darabokat persze felejtsük el! Egy klasszikus, bőrszíjas óra, mint például ez az elegáns Armani darab, a megfelelő választás. Hozzá illő ékszerekkel viseljük. Én ugyanabból a kollekcióból választottam mellé a karkötőt, ami letisztultságával tökéletes összhangban van az óra vonalvezetésével. Ezt az ékszer szettet egyébként elegáns eseményekre, üzleti vacsorákra is nyugodtan felvehetjük, az olasz márka hírneve garantálja a kifogástalan megjelenést.
Festy


Dears,
making a favorable impression is rarely as important as at business meetings and interviews. Certainly, we can easily create the desired effect with our outfit by keeping it sleek and subtle. A black suit and white shirt is still a classic bet, but nowadays it is accepted to wear colors at a formal occassion. Still, business looks are not the place to mix and match bright colors and bold patterns. My recipe is to choose maximum one color and keep the rest of the outfit monochrome. Highlight with accessories!
I never leave for a business meeting without a watch. The right watch is key to a formal, businesslike attire. And I say, the right watch, because, of course, funny, colorful or casual watches should stay safe at home! A leather band classic, like this one by Armani is the ideal choice for such an occassion. Wear the watch with matching accessories. Here, I selected the accompanying bracelet by Armani to emphasize the sophisticated design of the watch for an ultra-feminine, yet understated look. I love to wear these pieces of jewelry for formal events and business dinners as well. 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4513504533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása