12.18. 2017

Relaxing before the Christmas holidays

festy3s_2.jpg



1s_2.jpgfesty5s_2.jpgfesty2s_4.jpgfesty6s_2.jpgfesty7s_2.jpgfesty1s_5.jpgfesty8s_1.jpg2s_3.jpgfesty4s_2.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok!

Mindannyian megérdemeljük, hogy megálljunk egy pillanatra és a kemény munkánk gyümölcsét élvezzük, a hétköznapokat luxussal koronázzuk meg. Nem szoktam a különleges alkalmakra várni, azt gondolom, hogy a mi döntésünk, melyik napunk különleges vagy melyik este lesz felejthetetlen. Az életünket mi éljük és mi irányítjuk, hozzuk ki tehát belőle a nekünk legjobbat.

Az utóbbi időszak nagyon elfoglalt volt számomra, így a pihenéssel töltött órák felértékelődtek. Ezért döntöttem úgy, hogy pihenéssel jutalmazom magam! Az ünnepek előtt egy napra ellátogattam az Aria Hotelbe, hogy átadjam magam a felhőtlen luxus élményének és egy kicsit kikapcsolódjak. Nem is gondoltam, hogy egy pár óra pezsgős lazítás ilyen csodát tesz! Feltöltődtem, kipihentem magam és varázslatos hangulatba kerültem.

Minden napban ott van az Ünnep, csak rajtunk múlik, hogy a hétköznapokat másképp éljük meg!

Puszi!

Festy


Dears,

we all deserve to celebrate ourselves, as all of us are achieving amazing things every day. Lately, I realized that we are the only ones to make our days special and our nights unforgettable. It is only us to make that decision to live our lives to the fullest and make the most of it. There is not need to wait for a special occassion when you can make one, anytime you want to.

The last couple of months has been a really busy period for me and the hours of relaxation became a precious scarcity. So I decided to spend a day relaxing and pampering myself in the luxurious Hotel Aria. I was surprised that after only a couple of hours of quality time and a few glasses of sparkling wine make all the difference. Now I feel nurtured, elevated and ready for the festivities to come.

There is time for celebration every day, any day.

xoxo
Festy


Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7913512803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása