01.20. 2018

Contrasts by GAS Jeans

festy2s_2.jpg



festy1s_2.jpgfesty3s_1.jpgfesty5s_2.jpgfesty4s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Outfit
Coat: GAS Jeans
Shirt: GAS Jeans
Jeans: GAS Jeans
Bag: Coccinelle
Boots: GUCCI
Sunglasses: Ray-Ban

Sziasztok,

Az idei enyhe telet nem csak azért szeretem, mert a szabadban is sokat tudunk fotózkodni, hanem azért is mert ilyenkor egy kicsit lazábban lehet öltözködni és bátrabban lehet kísérletezni a különböző stílusok, formák, anyagok kombinálásával.

Nagyon szeretem az efféle kísérletezést, és ezt a GAS Jeans outfitet is erre alapoztam. A kabát, az ing és a farmer az ellentétek harmóniáját adja: mindegyik a GAS kollekciójából van, de mind kicsit más szabás, más anyag, más stílus, mégis nagyon jó összhangban vannak. Ezt az alapot dobtam fel még inkább egy limitált kiadású Coccinelle táskával és egy vagány Gucci bokacsizmával, ami az olasz eleganciával még jobban feldobja a szettet.

Érdemes átböngészni a GAS Jeans kollekcióját azoknak, akik hasonlóképpen szeretnek kísérletezni, mint én. A legizgalmasabb összeállítások sokszor így jönnek létre : -)

Puszi,
Festy

 

Hello,

This mild winter weather is a blessing for me because I love outdoor photo shootings. But it isn’t the only reason to take pleasure in these days: it gives you the freedom to combine a wide range of clothing and accessories!

I am crazy about experimenting with different shapes, fabrics and styles, and this outfit, too, is a result of my passion. Although the coat, the shirt and the jeans are all from GAS Jeans, they give an unusual contrast in shape and texture yet they provide a harmonious look. I enhanced this look by adding a bit of real Italian chic: a limited-edition bag from Coccinelle and a pair of astonishing Gucci boots, which complements the rest of the outfit in an amazing way.

If you are into such kind of experiments, you must have a look at the new collection of GAS Jeans.

Enjoy your creativity : -)

Kisses,
Festy

 

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr113676434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása