01.28. 2018

Beauty - Skin care for the winter season

2s_1.jpg



3s_1.jpg1s_1.jpg5s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok Lányok!

Biztosan Ti is tapasztaljátok, hogy télen sokkal inkább vágyik a bőrünk a hidratálásra, kényeztetésre. A hideg idő, a szél és a fűtés szárító hatása februárra más láthatóan megviseli a bőrünket. Ezért nagyon fontos, hogy mind a külső, mint a belső hidratálásra fektessünk hangsúlyt, így megőrizhetjük a bőr rugalmasságát és elkerülhetjük a kiszáradást.
Ugyan télen kevésbé kívánunk sok folyadékot, fontos, hogy bevigyük a napi ajánlott mennyiséget. Ezen kívül a bőrnek külső védelemre is szüksége van a káros környezeti hatásokkal szemben. A Lux-Factor Wild 4D bőrfiatalító krém ápoló formulájával védi a bőrt. Magas hialuronsav-tartalmával pedig intenzíven, belülről hidratálja. Véd a ráncok ellen és javítja a bőr szerkezetét. Minden bőrtípusra ajánlott, bár elég gazdag állagú krém, így én inkább éjszaka használom, amikor az intenzív krémek jobban ki tudják fejteni a hatásukat. 
Bőrünk meghálálja az ápolást, már pár nap alatt hidratáltabb, rugalmasabb lesz, megszűnik a kellemetlen, feszülő érzés, amely a száraz bőr jellemzője. Az apró ráncok, vízhiányos barázdák feltöltődnek, így az arcunk frissnek, fiatalosabbnak tűnik. 
Puszi!
Festy



Hi Girls,
I'm sure you have this experience too, that in winter, somehow our skin needs more pampering and care. Cold weather conditions, wind and the drying effect of heating systems wear out our skin. It is thus extremely important to take care of internal and external hydration, so that our skin remains soft and supple and we can avoid wrinkles and dry complexion. 
Cold weather does not encourage water intake, but it is crucial that we observe the recommended daily amount because our cells need water for their proper operation. Besides, we need to protect our skin from external agents and environmental effects. The Lux-Factor 4D rejuvenating cream protects your skin. It provides intensive hydration due to it's high hyaluron content. It is an effective ally against wrinkles and improves the structure of the complexion. Basically, the Wild 4D is recommended for all skin types, yet it has a rich texture. I prefer it as a night cream, so that my skin can make the most of the intensive formula. 
Your skin will surely be grateful for the attention and a well-chosen skincare routine. It is worth the effort :)
xoxo 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7713676468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása