02.12. 2018

Fossil – So romantic!


festy3s.jpg



festy10s.jpgfesty8s.jpgfesty5s.jpgfesty4s.jpgfesy2s.jpgfesty1s.jpg
festy7s.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok,

Igaz, hogy még csak február van, de pont ez az az időszak, amikor egyre inkább érzem már, hogy magam mögött hagynám a téli mindennapokat, és teret adnék inkább a tavasznak.

Az enyhe időjárás még jobban felkelti bennem a tavaszváró hangulatot, és egyre inkább szemezek már az új ruhakollekciókkal. A Corinthia Hotel Budapest szállóban volt jelenésem, de muszáj volt valahogy a magam kedvében járnom, hogy egy kicsit megélhessem a tavaszi hangulatot, ezért összeállítottam egy romantikus szettet egy bűbájos, virágmintás ruhából és néhány gyönyörű, pasztell kiegészítővel.

A karórának mindig fontos szerepet szánok a szettjeimben. A Fossil karóráimat eddig sem a gardrób legmélyén tartottam, mert sok különböző outfithez szeretem hordani őket, de ez a darab érezhetően ebben a romantikus összeállításban él a leginkább!

Puszi,
Festy

 

Hello,

I know it’s just February but as we’re getting closer to the end of the season, I sort of feel like leaving winter behind.

This mild weather makes me want to jump right into the middle of the spring season and dress up my wardrobe with beautiful new spring clothes! : -) I had an appointment at Corinthia Hotel Budapest but I really wanted to please myself with an outfit reflecting my springtime mood, so I put on a romantic flowery dress and some lovely little accessories.

I am always very keen on finding the perfect wristwatch when I create such an outfit and I often pick one of my precious Fossil watches. I love them for their versatility but I am pretty convinced now that this type of outfit is the ideal for this one.

x X
Festy


Hirdetés/Ad

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5513676414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása