02.19. 2018

GAS Jeans - In love with my beautiful city Budapest

festy5s_1.jpg



festy4s_1.jpgfesty3s_1.jpg1s_1.jpgfesty2s.jpgfesty1s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok!


Ahogy nemrég is írtam erről, Budapest atmoszférája egyszerűen fantasztikus. Bohém és klasszikus egyszerre, így arra inspirál, hogy szabadon éljek a lehetőségekkel és merjek kísérletezni. 
A mai outfit is remek példa erre, hiszen a GAS Jeans kollekciójából választottam egy elegáns inget és nadrágot, és ahelyett, hogy a szabályok szerint játszottam volna, tűsarkú vagy ballerina helyett egy mókás Gucci sneakerrel viselem. Ráadásul a limitált LV clutch is formabontó kiegészítő, pont elfér benne minden szükséges apróság. Így akár egész nap tudnék sétálgatni benne, annyira kényelmes! 
Mondjuk az utóbbi idők kevésbé a laza sétákról, inkább a rohanásról szóltak nekem. Egyik fotózásról épp odaérek a másik megbeszélésre, de ez a szett pont tökéletes erre is. Szintén a GAS Jeans-től még egy bőrdzsekit kaptam fel hozzá, amitől nagyon vagány lett az összhatás, abszolút nem feszengős, inkább kényelmes, laza viselet.
Puszi!
Festy



Dears,
as I have only recently touched on this topic, I love Budapest and the Capital's fabulous ambiance. Bohemian and classic at the same time, I am continuously inspired to cease the day and experiment freely. 
Today's outfit is apparently an expression of the free-spirited attitude: the elegant pants and white shirt by GAS Jeans are wonderfully contrasted by the fun Gucci sneakers. The LV Stickers cross-body is also a playful detail which I love. This way I could walk miles around the city, the outfit is soooo comfortable. 
However, recently, my life is less about taking long walks... from meetings to photoshoots and from photoshoots to meetings, hectic is more like the word for it. Still, this look works well, either way. I just topped the outfit with the leather jacket, also by GAS Jeans, which is an always stylish choice and I hope you can feel the breeze fo Spring too ;) 
xoxo
Festy


Sponsored post / Szponzorált poszt
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7313752928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása