03.25. 2018

Fossil – Simple chic

festy2s_2.jpg


1s.jpgfesty4s_2.jpg
4s.jpgfesty3s_2.jpg2s.jpgfesty1s_2.jpg3s.jpgPhoto by Nagy Teodora


Hello Lányok!
Ezt a finom vonalú és letisztult szettet még Milánóban fotóztuk Nektek. Élveztem ezt az outfitet viselni, mert nagyon szeretem a modern, minimalista stílusú dolgokat, és ez ráadásul még nagyon kényelmes is volt. El tudnám képzelni akár egész nap is a viseletét, hiszen simán, sneakerrel is hordható, szóval ha egyik megbeszélésről a másikra sietek, vagy többet kell gyalogolnom, akkor is kényelmes, de közben jól öltözött hatást kelt. Magassarkúval persze egyértelműen elegáns. 
Az egész outfitet a részletek teszik nagyon nőiessé, elsősorban a Fossil óra, ami egy nagyon finom darab, igazán szép és visszafogott, mégis vonzza a szemet. Szerintem fontos, hogy az öltözékünket mindig a hangulatunknak, az alkalomnak megfelelően egészítsük ki. A cipő, a smink, a hajviselet és az ékszerek tesznek egy minimalista stílusú szettet teljessé. Az alapdarabokat jó kiegészítőkkel kombinálva kifejezhetitek a stílusotokat és mindig igényes lesz a megjelenésetek. 
Hogy tetszik Nektek ez a narancs árnyalatú rúzs? Nekem az egyik új kedvencem, alig várom már, hogy élénkebb színű outfitekkel is kipróbálhassam!

Puszi, Festy


Hi Girls,
we shot this outfit in Milan, during the Fashion Week. I really enjoyed wearing it! 
You know, I love modern, minimalist style and these pieces were also absolutely comfortable. I could imagine wearing these grey trousers and white top all day, especially with a pair of sneakers. Sometimes my days get really busy and I'm running to and from for meetings, interviews and photoshoots, so I need impeccable looks and comfort at the same time. However, I'm sure that this look could work with stilettos too, just make sure to choose the right accessories. 
Here the focus point is the watch by Fossil, that makes the whole impression really feminine and elegant. This is a beautiful timepiece that is not too much, yet catches the eyes. I think the most important is to choose the accessories to our outfit to suit our mood and the occassion. Shoes, bags, make-up and jewellery make a minimalist outfit whole. By choosing the right accessories you can express yourselves, your style and personality and at the same time keep your look sleek and subtle. 
How do you like my tangerine lipstick? This is one of my new faves and I can't wait to try it with bright colors!
xoxo
Festy


Szponzorált poszt/Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4613791494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása