03.26. 2018

Beauty - Spring skin care

festy3s_3.jpg



festy2s_3.jpgfesty1s_3.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok Lányok!

Hamarosan itt a tavasz, és ilyenkor, mint minden évszakváltásnál, kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk a bőrápolásra. Télen a hideg, szeles időjárás tette próbára bőrünk védekezőképességét, nem is beszélve a fűtés szárító hatásáról. Most, hogy jön a tavasz és kellemesebbre fordul az idő, az arcbőrünknek új kihívásokkal kell szembenéznie. 
Nemrég tudtam meg, hogy a bőrünket egy úgynevezett barrier réteg védi a külső környezettől. Ha ez a réteg meggyengül, akkor a bőrünk nem tud megbirkózni az őt érő rengeteg káros hatással, és sérül. Ennek látható jelei vannak, éppen ezért nagyon fontos, hogy arcápolókkal folyamatosan támogassuk az arcbőrünk barrier rétegét. 
A LuX Factor 4D arcápoló krém serkenti a felhám természetes regenerációját, így erősíti a bőr védekezőképességét, továbbá véd a káros környezeti hatásoktól is. Rendszeres használata mellett pedig még a ráncok is csökkennek, a bőr fiatalosabbá válik, nem csak kívülről, hanem belülről is feltöltődik. Így már készen állunk a tavaszra, a napfényre és a jó időre :)
Puszi!
Festy



Hi Babes,
as the seasons change - now, for the sunnier and brighter - it is really important that we pay particular attention to our skincare. During the cold winter months our complexion was constantly targeted by the freezing, windy weather, not to mention the indoors heating that has a drying effect on the skin. Now, that the weather changes and we get more sunshine, our complexion is faced with new challenges.
I've learned recently about the so-called skin barrier function that protects the skin from external factors, such as temperature, UV radiation or pollution. You can imagine the barrier function as a protective shield around our sensitive skin. If this function is damaged, our complexion cannot resist so many malevolent effects. Unfortunately, this comes with visible signs, so it is extremely important to support the barrier function with skincare. 
The LuX Factor 4D anti-age face cream increases the natural regeneration of the cuticle and helps to support the barrier function. It also protects the skin from the external effects. By following a regular skincare regimen the complexion looks plump and fresh and the look of wrinkles decreases. With youthful looking and hydrated skin we are ready for the sunny days :)

Festy
Szponzorált poszt/Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8913809278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása