04.17. 2018

Maison Privé - Milan Fashion Week

festy1vs.jpg



festy2vs.jpgfesty3s.jpg1s.jpgfesty4s.jpgPhoto by Nagy Teodora



Hello Lányok!

Ezt az outfitet még Milánóban fotóztuk, a Fashion Week ideje alatt. Helyszínnek a divatrajongók Mekkáját, a Galleria Vittorio Emanuele II-t választottuk, amely egy neoreneszánsz stílusban épült passzázs a belvárosban, a Piazza Duomo és a Scala között. Minden magára valamit is adó luxusmárkának van itt üzlete a Guccitól a Pradán át a Louis Vuittonig, ezért is nevezik Milánó szalonjának. 
A Maison Privé kollekciójából választottam egy twin setet, amely selyem bomberdzsekiből és nadrágból áll. Idén meghatározó trend, hogy a teljes szettünk ugyanabból az anyagból és mintával készül, ahogy itt is láthatjátok. A képeken egy orientális hatású, lepkés és virágos mintás púderszínű szettet választottam, amelyet egyedi kiegészítőkkel dobtam fel. 
A fehér póló, tányérsapka és a szívecskés Gucci sneaker összhangot teremt az egyébként színes, bohókás összeállításban. Fontos, hogy ha twin setben gondolkozunk, főleg, ha mintás anyagot választunk, a kiegészítőkben törekedjünk arra, hogy inkább kísérjék az öltözék fő motívumait mintsem dominálják az összhatást. Így lesz harmonikus egy szett akkor is, ha egyébként dekadens darabokat választunk.
Remélem, ti is kedvet kaptok ehhez az új trendhez :)
Puszi!
Festy


Hello Babes,
I hope today's take on the new twin set trend will inspire you to rediscover and reinterpret this new attitude towards matching outfits.
The photos were taken at Galleria Vittorio Emanuele II during the Fashion Week in Milan. I'm sure some of you know this place well, as all major fashion brands from Gucci to LV have stores in this iconic shopping passage in Milan. For me, it was surprising to learn, that the Galleria has been the longest operating shopping mall in the world, so basically this is the cradle of shopping malls, which I'd always thought was in the U.S. :) but there is always something new to learn when you travel, right? :) 
The oriental looking silk twin set you can see on the photos is from Maison Privé, my favorite treasure box in Budapest. This year it's twin sets that shape the city looks. This trend is really easy to pull off and gives you a neat and organized look, especially if you play with the accessories. To this lovely powdery colored set with the butterfly and roses print I chose white to complement. The basic t-shirt adds a casual touch, while the beret and the sneakers play more on the boho side, but that I like only too much :) 
I hope with Spring and the warm weather here you'll be trying your hands at twin sets :)
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4313845424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása