04.18. 2018

Heavy Tools - Beautiful spring in Budapest

festy1vs_1.jpg



festy4vs.jpgfesty3vs.jpg1s_1.jpgfesty2vs_1.jpg2s.jpgfesty5vs.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok Lányok!

Végre, beköszöntött a várva várt tavasz! Ezért ezzel a csodálatos Heavy Tools outfittel szeretnélek meglepni benneteket, ami azért is különleges, mert egyáltalán nem kellett már fáznom fotózás közben :) biztosan látjátok is a képeken, hogy mennyire jól éreztem magam ebben a szettben a csodálatos tavaszi napsütésben. 
Szuper ez a piros ruha, a fazonja egyszerre csinos és játékos. A szűk felsőrész kiemeli az alakot, a derekán a keskeny öv pedig nagyon nőiessé teszi a sziluettet. A feminin összhatásra még rájátszik az erőteljes piros szín is, szóval kell egy kis bátorság a viseléséhez, de biztos vagyok benne, hogy ti is magabiztosan tudjátok majd viselni ezt az élénk árnyalatot. 
Én sportosra és lezserre vettem a figurát és a kedvenc, szívecskés Gucci sneakeremet kaptam fel hozzá, illetve egy lazább fazonú oversize tote baget választottam még, szintén a Heavy Toolstól. A táska és az öv csíkjai szépen harmonizálnak egymással. Nagyon kényelmes, tavaszi rohangálós szett lett ez így, de természetesen, ha inkább valami csinosabbra vágytok, clutch-csal és balerinával is remek lesz ez a ruha, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat benne! :)
Puszi!
Festy



Hi Babes,
it's finally Springtime in Budapest, so I felt amazing when we shot these photos for today's Heavy Tools outfit, as the weather was sunny and warm and I didn't have to freeze :) I'm sure you can see in the pictures how much I enjoyed myself wearing these pieces among the cherry blossoms in downtown Budapest.
I love this red dress and not only because of the feminine silhouette the narrow lines of the bodice and the belt define, but also because it has such a joyful, lovely color. Sure, you need some courage to pull off this look, but it's worth a try. I felt super confident and radiant, probably because I played down the accessories to match my style. This way the whole look was not too showy. For the casual impression I chose this oversize zipped tote from Heavy Tools - the stripes complement the belt of the dress nicely for a little maritime feel. My favourite pair of Gucci sneakers were an obvious choice for a comfy, city casual look. 
I hope you'll also find joy in the first days of Spring :)

xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7613848078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása