04.23. 2018

AURORA - the colors of dawn

festy1s.jpg



festy2s.jpgfesty5s.jpgfesty3s_1.jpgfesty7s.jpgfesty6s.jpgfesty4s_1.jpgfesty8s.jpgPhoto by Nagy Teodora



AURORA - a hajnal fénye


Sziasztok!

Régóta szeretem Alma Abonyi táskáit. Különleges, csak rá jellemző formavilággal és a luxus kivitelezésbe vetett mérhetetlen hittel készülnek, ezért számomra ezek a táskák nem csak egyszerű kiegészítők. Hétköznap éppen olyan könnyen ragadom meg őket és társítom őket akár elegáns, akár lazább ruhákhoz is, mint ahogy a Fashion Weekekre is régóta utaznak velem. 
Éppen ezért örültem nagyon, amikor Alma októberben felkért az AURORA kollekció egyik arcának. Olyan ismert és inspiráló Nők mellett, mint Veiszer Alinda vagy Maróy Krisztina, felemelő és megtisztelő érzés is volt egyben, hogy részt vehettem ebben a projektben. (A fotózásról a koreai utamról szóló vlogbejegyzésemben hallhattok többet.)  
Az új kollekció igazán egyedi lett, mondhatni, egy hosszú inspirációs folyamat végeredményét láthatjátok, ha végignézitek a kampány képeit. Minden táska, ahogy minden nő, egyedi és kifinomult. Mégis, az akvarellek színvilága egységbe vonja, összeköti őket, mint ahogy a hajnal fényei az éjszakát a nappallal. Szeretem, amikor a művészet és a divat találkozik és ennek eredményeként megfogható, hordható darabok készülnek, amelyeket mindennap viselhetek.
Puszi!
Festy



AURORA - the colors of dawn


Hi there,
I've long been enchanted by Alma Abonyi's beautiful city bags. The young Hungarian designer' touch is unmistakable. Sometimes she combines high-tech materials, such as carbon, into her artwork and goes beyond frameworks and preconceived ideas in her collections. 
The NINE by Alma Abonyi line aims to create understated yet luxurious, handmade city bags to accompany us every day. Either for elegant or for casual looks I love to wear her bags and I usually take them to Fashion Weeks as well.
I was delighted when, in October, Alma asked me to be one of the faces of her new collection, AURORA. She invited brilliant and outstanding women as well as a professional crew, to interpret her vision of aurora into a breathtaking collection of aquarelle paintings. This unique artwork is featured now on her website where you can also take a look at the collection. 
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5113858420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása