04.28. 2018

Budapest - Coccinelle

festy1vs_2.jpg



festy6s_1.jpgfesty4vs_1.jpgfesty3vs_1.jpgfesty2vs_2.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok Lányok!


Történt már olyan veletek, hogy annyira kedveltetek valamilyen ruhadarabot vagy kiegészítőt, hogy egyszerűen nem tudtátok megunni? Én így vagyok ezzel a Coccinelle táskával, amelyet még a Milánói Divathét alatt kaptam a márka központjától. 
Régóta működöm együtt a Coccinelle márkával, és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy meghívtak a Divathét alatti prezentációjukra. Itt kaptam ezt a csodaszép táskát, amely a márka egyik ikonja. 
Az Ambrine egy fantasztikus, többfunkciós táska, ami pont ideális méret arra, hogy minden szükséges holmi beleférjen. A laza stílusát pont nekem találták ki :) és tényleg mindenhez passzol. Az a legjobb ebben a táskában, hogy cserélhető a pántja, tehát hosszú keresztpánttal is hordható, ahogy a képeken is láthatjátok, és így nagyon kényelmes. Utazáshoz, sétához, bevásárláshoz nagyon praktikus. A hosszú pánton kívül van egy rövidebb fogantyúja is, az Ambrine ezzel kézitáskaként viselhető. Mivel a mérete se nem túl nagy, se nem túl kicsi, ezért akár vacsorához vagy egy csinosabb szetthez is jó választás lehet. 
Most már gondolom, értitek, miért olyan nehéz elszakadnom tőle :)
Puszi!
Festy



Hi Babes,
I hope your all doing well! Have you ever had this feeling that you found the perfect purse/shoes/jeans or any other item and then you could not do without it? If yes, I'm sure you'll understand my case with this Coccinelle bag :)
I've long been cooperating with Coccinelle and I love their beautiful bags, not only because of the price point. So it was a great honour to be invited to their presentation during the Milan Fashion Week. That was where I received this beauty from the headquarters. 
The Ambrine is one of the Icons of Coccinelle, and it is no wonder why. The purse is just the right size to fit everything a girl needs. The casual style and neutral color makes this bag a versatile choice. My favorite part, however, is that the straps are changeable. There is a long, patterned strap, that you can also see on the photos, with which the Ambrine can be worn cross-body. This way it's perfect for casual outfits or to play down on city style. The other handle is made of leather and by attaching that you get a medium size handbag clutch. It's not too big, nor too small, just the right size for dinner or a not-too-formal coctail or event.
Now, you see, why it's so hard to leave this purse home?
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6413895936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása